اطلاعیه مهم - مصادیق تقلب و تخلف در جلسات امتحانی مطابق آئین نامه انضباطی دانشگاه

۲۱ دی ۱۳۹۴ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۹۸۵
اطلاعیه مهم- مصادیق تقلب و تخلف در جلسات امتحانی مطابق آئین نامه انضباطی دانشگاه

اطلاعیه مهم

دانشجوی گرامی؛

لطفا در جلسه امتحان ضمن رعایت قوانین و ضوابط کلی دانشگاه، از انجام موارد زیر پرهیز نمایید تا مطابق آیین نامه انضباطی دانشگاه مشمول قوانین تخلف و تقلب نشوید:

1.       به همراه داشتن و استفاده از کتاب، جزوه، یادداشت، ماشین حساب (به جز درس های مجاز)، جابجایی اوراق امتحانی و...

2.       نگاه کردن به برگه فرد دیگر و فراهم نمودن شرایط برای دیگران جهت دیدن برگه خود و گرفتن و انتقال پاسخ از دیگران.

3.       به همراه داشتن و استفاده از موبایل، دستگاه های ضبط و پخش صدا و هر گونه وسیله ارتباطی و الکترونیکی (خاموش یا روشن)

4.       نوشتن اسم غیر واقعی بر روی پاسخنامه

5.       خارج نمودن پاسخنامه از جلسه امتحان، آوردن پاسخنامه تکمیل شده از خارج از جلسه، امحاء و پاره و پنهان کردن ورقه امتحان

6.       فرستادن دیگری به جای خود، یا حضور به جای فرد دیگر در جلسه امتحان