دکتر میرزاده وارد مشهد مقدس شد

ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام / آغاز جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی - 94/8/30

۳۰ آبان ۱۳۹۴ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۷۳۱ اخبار سایر واحد ها
دکتر میرزاده و جمعی از معاونان و مدیران کل دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز وارد شهر مقدس مشهد شد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده که به منظور شرکت در یازدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، به شهر مقدس مشهد سفر کرده، در بدو ورود با حضور بر مزار 5 شهید گمنام آرمیده در واحد مشهد، یاد و خاطره قهرمانان دفاع مقدس را گرامی داشت.

شایان ذکر است در مراسم استقبال از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و هیأت همراه، ارکانی معاون منابع انسانی استاندار خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سبحانی نیا رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین علی واعظ طبسی فرزند تولیت عظمی آستان قدس رضوی و عضو هیأت امنا استان، روسای واحدهای استان و... حضور داشتند.

گفتنی است یازدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی دقایقی پیش آغاز به کار کرد.