دکتر میرزاده خبر داد:

تراز مثبت مالی دانشگاه آزاد اسلامی در رقابت با 2855 دانشگاه دولتی و غیردولتی - 94/8/30

۳۰ آبان ۱۳۹۴ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۷۳۰ اخبار سایر واحد ها
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به وضعیت تراز مالی دانشگاه آزاد اسلامی در سال گذشته گفت: دانشگاه آزاد اسلامی علیرغم حضور 2هزار و 855 دانشگاه دولتی و غیردولتی، موفق شد در سال 1393 با اعمال مدیریت هزینه و بهره گیری از ظرفیت دانشگاهی، تراز مثبت 5هزار و 574 میلیارد تومان به عنوان اندوخته به دست آورد.

دکتر میرزاده در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خاطرنشان کرد: این اندوخته صرف اجرای طرح های عمرانی، زیرساختی و توسعه دانشگاه شد و تراز مذکور نیز به تصویب هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی رسید.

وی با بیان اینکه رقابت بین 2هزار و 855 دانشگاه کار آسانی نیست، گفت: اندوخته مثبتی که دانشگاه آزاد اسلامی موفق به کسب آن در سال 93 شده، کار ارزشمندی در اقتصاد ایران است و این امر به برکت برنامه ریزی ها و و مصوبات هیأت امنا در دانشگاه آزاد اسلامی محقق شد.

میرزاده با بیان اینکه البته هنوز در دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای زیان ده وجود دارد، اظهار داشت: بحمدالله اغلب واحدها با توسعه تحصیلات تکمیلی توانسته اند از وضعیت زیان دهی خارج شده و روند مثبتی در پیش گیرند.