دفتر نشر مجلات علمی معاونت پژوهش و فناوری اعلام کرد:

انتشار پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار – شماره 9

۲۶ آبان ۱۳۹۴ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۷۱۶ پژوهشی
با همکاری و تلاش همکاران دفتر نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نهمین شماره پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار ( سال پنجم – زمستان 1393) منتشر شد.

در این فصلنامه که به مدیر مسئولی دکتر علی دهقانی و سردبیری دکتر تقی ترابی منتشر شده است مقالاتی با عناوین: بررسی رابطه بین عوامل موثر مالی و غیر مالی بر چسبندگی هزینه ها( دکتر حسن همتی، سهیلا ملائی) - تشریح ساختار بهینه سرمایه با استفاده از مدل مبتنی بر همبستگی اهرم مالی و برخی متغیرهای مالی و عملکردی ( دکتر محمد علی فتوره بنابی، یداله هیودی، امیر عباس صاحبقرانی) – بررسی تاثیر سازوکارهای نظام راهبری شرکتی بر کیفیت گزارشگری مالی (شواهدی از بورس اوراق بهادر تهران) (دکتر رویا دارابی، مهناز پیری) – ارزیابی اثرات سیاست های مالی دولت از مسیر تغییر در درآمدهای مالیاتی بر اشتغال در ایران ( دکتر مهدیه رضا قلی) – بررسی تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهره وری نیروی کار مطالعه موردی: صنایع غذایی استان تهران ( فرزانه مرادی، دکتر کامبیز هژیر کیانی) – اولویت بندی عوامل موثر بر استقرار مدیریت زنجیره تامین به هدف مدیریت چالش های زیست محیطی در صنایع معدنی کشور ( بررسی موردی: هلدینگ صنعت، معدن و فناوری قدر نیکان) ( دکتر علی رمضانی، امیر رحیمی قاضی کلایه، مهدی امیر افشاری) – بررسی تطبیق و سازگاری بین استراتژی های توسعه اقتصادی درون نگر و برون نگر با اهداف جنبش عدم تعهد ( با تاکید بر جهانی شدن) ( دکتر تقی ترابی، سمانه طریقی)

اساتید، پژوهشگران و سایر علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی به نشانی:http://jebr.azad.ac.ir  مراجعه نمایند.