مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد

ارتباط بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با طرح شیماد/ ثبت بیش از سه هزار مکاتبه تنها در یک روز کاری - 94/8/24

۲۴ آبان ۱۳۹۴ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۷۰۶ اخبار سایر واحد ها
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی در جریان بازدید از نمایشگاه مطبوعات گفت: هدف از ایجاد طرح شیماد ارتباط میان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با یکدیگر و سازمان مرکزی است.

دکتر صحافی مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص شبکه یکپارچه ارتباط اداری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: متاسفانه تا کنون ارتباط یکپارچه و الکترونیک میان واحدها برقرار نبود که با طرح شیماد (شبکه یکپارچه ارتباط اداری دانشگاه آزاد اسلامی) این ارتباط برقرار خواهد شد.

مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی افزود: اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات از اسفندماه 93 در جهت حذف مکاتبات فیزیکی میان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با سازمان مرکزی گام برداشت که در همین راستا یک زیرساخت یکپارچه جهت برقراری این ارتباط تعریف شد بدین صورت که کلیه واحدهای دانشگاهی که به پروتکل و نرم افزار اتوماسیون اداری دانشگاه دسترسی داشته باشند می توانند از این طرح استفاده کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 302 واحد دانشگاهی و مراکز آموزشی به دبیرخانه هیات امنای استانی سازمان مرکزی متصل هستند، گفت: نامه ها و مکاتبات اداری این واحدها و مراکز آموزشی از طریق شبکه شیماد در دبیرخانه سازمان مرکزی شماره و به صورت الکترونیکی در کمتر از چند دقیقه دریافت می شود.

صحافی به مزایای این طرح اشاره کرد و افزود: از مزایای این طرح می توان به صرفه جویی در هزینه پست و کاغذ اشاره کرد، چرا که در حال حاضر هزینه پست نخواهیم داشت و کلیه مکاتبات به صورت الکترونیکی رد و بدل می شود.

مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: اگر بخواهیم به صورت آماری اخرین وضعیت در این پروژه را مطرح کنیم، تا کنون رکورد 3100 مکاتبه را ثبت کردیم و به طور میانگین می توان گفت روزانه حدود 2800 نامه به صورت الکترونیکی در این سیستم جا به جا می شود.

وی با بیان اینکه در این مرحله از پروژه هدف ما اتصال واحدها به یکدیگر است، گفت: برای تحقق این امر زیرساخت یکپارچه ای را طراحی کرده ایم تا درصورتیکه واحدی به این زیر ساخت و پروتکل دسترسی داشته باشد می تواند از این طرح استفاده کند.

صحافی با بیان اینکه تا کنون 302 واحد دانشگاه آزاد اسلامی در این طرح شرکت کرده اند، گفت: فاز اولیه این طرح از اسفند ماه 93 در غالب کارگاه ها و کلاس های آموزشی آغاز و در اردیبهشت ماه شیوه نامه طرح شیماد ابلاغ شد که تا پایان شهریور ماه302 واحد دانشگاهی به طرح شیماد مجهز شدند.

مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در نظر داریم تا پایان سال کلیه واحدها به اتوماسیون اداری مجهز شوند، گفت: هر واحدی که نرم افزار اتوماسیون اداری را تهیه کند ارتباط آن با سازمان مرکزی برقرار می شود. گام بعدی ما ارتباط میان واحدها است که در همین راستا در صدد هستیم با فرهنگ سازی لازم نگرانی همکارانمان جهت استفاده از این طرح را برطرف کنیم.