افتتاح یادمان شهدا و مرکز رشد واحد یادگار امام (ره) با حضور دکتر میرزاده/ کلنگ زنی ساختمان جدید علوم انسانی

۰۷ مهر ۱۳۹۴ | ۰۳:۳۰ کد خبر : ۹۵۰۲ اخبار سایر واحد ها اخبار مرکز رشد
یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.

یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این مراسم که جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی، سرداران جبهه و جنگ و مسئولان دانشگاهی حضور داشتند، علاوه بر افتتاح و رونمایی مقبره شهدای سرافراز گمنام، محل احداث ساختمان جدید علوم انسانی این واحد کلنگ زنی شد و مرکز رشد واحدهای فناور نیز به بهره برداری رسید.

مقبره شهدای گمنام واحد یادگار امام به مساحت ۲۷ متر مربع و ۲۵۰۰ متر فضای سبز با هزینه ۳۵۰ میلیون تومان از سوی شهرداری منطقه ۱۹ و فرمانداری ری ساخته شده است. رئیس دانشگاه آزاد و هیات همراه با نثار تاج گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

گفتنی است مرکز رشد این واحد هم با زیربنای ۳۰۰ متر افتتاح شد. هم‌چنین محل احداث ساختمان جدید علوم انسانی که توسط دکتر میرزاده کلنگ زنی شد دارای مساحت بیش از ۷۸۰۰ متر مربع است.

همچنین سیستم هوشمند ورود و خروج این واحد دانشگاهی با حضور دکتر هومن ستاری رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی به بهره برداری رسید.

در مراسم امروز مهندس محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه، دکتر علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش دانشگاه، دکتر کریم زارع رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و جمعی از مدیران دانشگاه دکتر میرزاده را همراهی می کردند.