برگزاری مراسم شهادت امام علی (ع) در دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۱ تیر ۱۳۹۴ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۰۹۹ اخبار سایر واحد ها

دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم ایام شهادت امام علی (ع) را در آن دانشکده برگزار نمود. در این مراسم ابتدا محمد علی برقی از اساتید دانشگاه به سخنرانی در خصوص سیره و روش امیر مومنان و حقانیت ایشان بعد از وجود مقدس پیامبر اکرم (ص) پرداخت. ایشان در این زمینه به ادله و اسنادی بسیاری در قرآن کریم و روایات که ما را به شناخت اهل بیت (ع) و حقانیت رهنمون می سازند اشاره نمود. و در این زمینه به آیاتی از جمله تطهیر ، 55 سوره مائده و روایاتی همچون غدیر خم اشاره و اهل بیت پیامبر اکرم (ص) را همچون خود آن حضرت دارای عصمت و طهارت دانست. در انتهای این مراسم حسین صنیعی از ذاکران و مداحان اهل بیت عصمت (ع) به سوگواری و ذکر مصیبت پرداخت که با سینه زنی پرشور حاضران همراه شد.گفتنی است در این مراسم دانشجویان رشته مهندسی نقشه برداری که در اردوی نقشه برداری به سر می برند حضور پرشوری داشتند.