باشگاه پژوهشگران جوان حوزه معاونت پژوهش و فناوری اعلام کرد

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای مخترعین و شرکتهای دانش بنیان

۱۸ اسفند ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۵۸۱ پژوهشی

به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان نمایشگاهی از دستاوردهای پژوهشی مخترعین برتر و دارای شرکتهای دانش بنیان اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران جنوب روز چها رشنبه مورخ 6/12/93 در محل سالن جلسات دانشکده فنی برگزار شد .در این نمایشگاه مهندس هرائینی مدیر عامل واحد فناور تکوین و شرکت دانش بنیان فردوفن نیرو ، مهندس روح اله آراسته مدیر عامل شرکت دانش بنیان نانو فناوری و انرژی کربن و واحد فناور دی پترونیک ، مهندس کیوان اوضاعی مدیر عامل گروه پژوهشی نانو پودرهای پویا مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور تهران جنوب و همچنین دکتر سعید صفا برگزیده اولین جشنواره سراسری فناوری نانو در بخش پروتو تایپ و مهندس سید مجید قریشیان صاحب چندین اختراع و تالیف کتاب در زمینه صنعت نساجی به ارائه دستاوردهای خود پرداختند. در طی زمان برگزاری دکتر شیخان معاون محترم پژوهش و فناوری واحد ، دکتر رزاقیان رئیس محترم دانشکده فنی ، دکتر جوادی مدیرمحترم گروه مکاترونیک و دکتر زیگلری معاون محترم دکترکریم زارع ( رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مشاور ریاست عالی دانشگاه) از نمایشگاه بازدید کردند. در مراسم افتتاحیه کلیپ عملکرد باشگاه از هفته پژوهش 92 تا هفته پژوهش 93 برای نخستین بار رونمایی شد . دکتر زیگلری ضمن تبریک مجدد به دلیل کسب رتبه اول باشگاه تهران جنوب در میان 270 باشگاه سراسر کشور از مسئولین و اعضای این باشگاه تشکر کرده و برلزوم هر چه بیشترهمکاری بین نخبگان تاکید نمودند .این نمایشگاه درساعت 16 پایان یافت .