باشگاه پژوهشگران جوان حوزه معاونت پژوهش و فناوری اعلام کرد

برگزاری سمینار مدیریت ذهنی و محاسبات ذهنی

۱۸ اسفند ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۵۸۰ پژوهشی

به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران جنوب سمینار علمی – تخصصی نیم روزه با عنوان مدیریت ذهن و محاسبات ذهنی برگزار شد .این سمینار از ساعت 8 الی 12 روز سه شنبه مورخ 5/12/93 در سالن دفاعیات دانشکده فنی برگزار شد و مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت . سخنران جلسه، نابغه ریاضی و سلطان اعداد آقای علی بیات موحد بودند .ایشان با طرح چند سوال توجه حاضرین را به دو موضوع محاسبات عددی جلب نموده و سپس با مطرح کردن مثالهای مختلف کاربرد این محاسبات در مدیریت ذهن را توضیح دادند .در خاتمه سمینار مسابقه علمیپژوهشی با محوریت مطالب آموزش داده شده برگزار شد که پس از تصحیح اوراق آقایان محمد حسین رخشانپوری ، مصطفی فولادی و تارخ توری به عنوان برگزیدگان مسابقه معرفی شده و به هر یک جوائزی به رسم یاد بود  اهداء گردید . همچنین تعداد 25 دوره سه جلدی به همراه CD از کتاب مدیریت ذهن ایشان به شرکت کنندگان اهداءشد.