دفتر فصلنامه روانشناسی تحولی: روانشناسان ایرانی معاونت پژوهش و فناوری اعلام کرد

انتشار فصلنامه روانشناسی تحولی روانشناسان ایرانی

۱۱ اسفند ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۵۳۶ پژوهشی
چهل و دومین شماره (زمستان 1393) فصلنامه علمی-پژوهشی روان‌شناسی تحولی: روان‌شناسان ایرانی از سوی دفتر فصلنامه روانشناسی تحولی: روان‌شناسان ایرانی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب انتشار یافت.

چهل و دومین شماره (زمستان 1393) فصلنامه علمی-پژوهشی روان‌شناسی تحولی: روان‌شناسان ایرانی از سوی دفتر فصلنامه روانشناسی تحولی: روان‌شناسان ایرانی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با مدیر مسئولی دکتر محترم نعمت‌طاوسی، سردبیری  دکتر محمد‌کریم خداپناهی و دیگر دست‌اندرکاران فصلنامه، انتشار یافت. مقالات پژوهشی: درونداد حالت‏های ذهنی مادر و رفتار اجتماعی کودک: نقش واسطه‏ای نظریه ذهن؛ خستگی شناختی و حل مسائل شناختی: آزمون الگوی اثر تعدیل‌کننده خوش­بینی گرایشی؛  اثربخشی شن‌بازی درمانگری بر کاهش نشانههای پرخاشگری کودکان پیش‌دبستانی؛ اعتیاد به اینترنت، صمیمیت اجتماعی و شادکامی در دانشجویان؛ اثربخشی مداخله شناختی‌ـ‌رفتاری در بیماران مبتلا به اختلال وسواس بی­اختیاری؛ رابطه سبک‌های دلبستگی و سازگاری اجتماعی: نقش واسطه‌ای هوش هیجانی؛ مقایسه نظام‌های مغزی-رفتاری و عاطفه مثبت و منفی در مبتلایان بهسردردهای میگرنی و افراد سالم؛ و تحول کنشهای اجرایی در کودکان بهنجار و فزون‌کنش: از پیش‌‌‌‌‌دبستان تا پایان دبستان، در این شمـاره فصلنامه به چاپ رسیده‌اند. بخشهای دیگر فصلنامه شامـل: آزمون‌های روانی: شاخص توصیفکننده شغل: پرسشنامه، روش اجرا و نمرهگذاری (نسخه فارسی) (محمدتقی دلخموش)؛ مسیرهای دستیابی به شبکه‌ها، انجمن‌ها و منابع علمی روان‌شناختی: جامعه بین‌المللی پژوهش در باب هوش (جمیله کلانتری خاندانی) و اخبار است.

این فصلنامه در پایگاه اطلاعاتی انجمن روان شناسی امریکا (PsycINFO)، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و دارای ضریب تأثیر در این نظام، مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) و بانک اطلاعات نشریات کشور (MAGIRAN) نمایه شده است. اساتید، پژوهشگران و سایر علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات در خصوص شرایط اشتراک و نحوه تدوین و ارسال مقالات با دفتر فصلنامه با شماره‌های 88830666 و83843450 تماس حاصل نمایند و یا به آدرس سایت: http://journals.azad.ac.ir/jip مراجعه کنند

نشانی دفتر فصلنامه: خیابان سپهبد قرنی، رو به روی بیمه البرز، شماره 173، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، کد پستی: 1584743311

پست الکترونیکی: jip@azad.ac.ir