دفتر انتشارات علمی معاونت پژوهش و فناوری اعلام کرد

انتشار کتاب کیفیت توان الکتریکی

۱۱ اسفند ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۵۳۴ پژوهشی
کتاب "کیفیت توان الکتریکی" ترجمه دکتر حیدر علی شایانفر عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و روزبه جهانی، با همکاری و تلاش همکاران دفتر انتشارات علمی این واحد دانشگاهی منتشر شد.

کتاب "کیفیت توان الکتریکی" ترجمه دکتر حیدر علی شایانفر عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و روزبه جهانی، با همکاری و تلاش همکاران دفتر انتشارات علمی  این واحد دانشگاهی منتشر شد.

توان الکتریکی به عنوان شاخص میزان توسعه ی یک کشور تلقی می شود. پیشرفت کمی و کیفی منابع برق، مهم ترین الزام برای بهره برداری از آن است. فناوری های مختلفی در زمینه تولید مرسوم توان، مثل تولید حرارتی، آبی یا هسته ای توسعه یافته است. برخی از منابع انرژی غیر مرسوم مثل توان بادی، توان خورشیدی یا توان آبی کوچک و بزرگ نیز در ذخیره ی کلی توان مشارکت داشته اند. در حال حاضر شبکه ی الکتریکی توان را از منابع چند گانه ای دریافت می کند، هم از منابع مرسوم و هم از منابع غیر مرسوم. این سیستم ترکیبی نیازمند کنترل دقیق کیفیت به خصوص با استفاده از روش های اندازه گیری پیشرفته ی پامتراهای کیفیت توان برای این ترکیب توان است. مهندسان انرژی و کارشناسان فن به شدت در تلاشند تا شیوه ها و ابزارهایی برای حل مشکلات مربوط به سیستم های قدرت که در نتیجه ی ترکیب منابع مختلف حاصل شده است بیابند. محققان با کمک تجهیزات پیشرفته ی الکترونیکی، حس گرهای هوشمند و قوانین بسیار نوین کنترلی، مطالعات خود را روی جوانب گوناگون این مساله انجام می دهند.

این کتاب برای تحصیلات تکمیلی، محققان و هم چنین برای حرفه ای ها در زمینه های مرتبط در نظر گرفته شده است.