اطلاعیه پذیرش دانشجوی پژوهش محور

۲۸ مهر ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۸۰۵ اطلاعیه ها
به اطلاع می رساند این واحد آمادگی پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش محور در کلیه رشته های دایر در مقطع دکتری واحد را دارا می باشد . خواهشمند است در اسرع وقت جهت آگاهی از شرایط و شیوه ثبت نام به سایت ثبت نام معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه به آدرس اینترنتی www.Azmoon.org مراجعه نمایید .

به اطلاع می رساند این واحد آمادگی پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش محور در کلیه رشته های دایر در مقطع دکتری واحد را دارا می باشد .  خواهشمند است در اسرع وقت  جهت آگاهی از شرایط و شیوه ثبت نام به سایت ثبت نام معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه به آدرس اینترنتی  www.Azmoon.org مراجعه نمایید .

با تشکر

اداره کل آموزش دانشگاه آزاد