دفتر انتشارات علمی معاونت پژوهش و فناوری اعلام کرد

انتشار کتاب مروری بر اجزای محدود

۳۰ شهریور ۱۳۹۳ | ۰۴:۳۰ کد : ۷۶۹۸ پژوهشی
با تلاش و هماهنگی دفتر انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، کتاب "مروری بر اجزای محدود" تالیف مجید شهروی از اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت در واحد تهران جنوب منتشر شد.

اصطلاح اجزای محدود را اولین بار " کلاف " در سال 1960 جهت حل مسائل الا ستیسته دو بعدی به کار گرفت. در روش اجزای محدود، بیشتر مسائل فیزیکی به کمک معادلات دیفرانسیل حاکم بر سیستم و با کمینه کردن انرژی پتانسیل حل می شوند. روش کار یه این صورت است که کل مدل هندسی به اجزای کوچک تری به نام المان تقسیم می شود و هر المان خود گره هایی دارد که مقادیر ورودی( بار گذاری و شرایط مرزی) و خروجی ( نتایج) به آنها اختصاص داده می شود. روش اجزای محدود، یک دستورالعمل عددی جهت حل مسائل فیزیکی است که با معادله دیفرانسیل توصیف می شود.

در این مجموعه سعی شده است ضمن ارائه تمامی مفاهیم اصلی در تئوری اجزای محدود، اصل سادگی و اختصار نیز رعایت شود. همچنین، مثال های متنوعی با رو ش های اجزای محدود و نرم افزار های مهندسی ANSYS و Matlab ارائه و حل شده است.