قابل توجه پذیرفته شدگان جدید مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشدسال تحصیلی 94-93

۳۰ شهریور ۱۳۹۳ | ۰۴:۳۰ کد : ۷۶۹۶
اداره کل آموزش: با سلام و عرض تبریک به پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ورودی نیمسال اول سال تحصیلی 94-93 به اطلاع می رساند. از ظهر یکشنبه مورخ 30/06/93به سامانه پذیرش ورودیهای جدید به آدرس enroll.azad.ac.ir مراجعه و نسبت به انجام پذیرش اینترنتی، اسکن مدارک و دریافت کد رهگیری و فرمهای پوشه ثبت نام و مشاهده اطلاعیه و بخشنامه های مربوط اقدام و سپس با در دست داشتن اصل و کپی مدارک لازم، برابر برنامه زمانبندی که متعاقباً در همین سایت اعلام خواهد شد، جهت امور پذیرش و ثبت نام قطعی، به دانشکده محل تحصیل خود مراجعه نمایید. آدرس دانشکده ها در سایت موجود است.

با تشکر
                                                                   اداره کل آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب