عدم برگزاری برنامه دید و بازدید به صورت حضوری

۱۴ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۷:۱۹ کد : ۱۶۷۵۳ اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

اطلاعیه مهم اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران مرکزی و استان تهران:

ضمن تبریک سال کاری جدید توام با تندرستی و موفقیت برای دانشگاهیان عزیز و خانواده های محترم اعم از: کارکنان ، استادان و دانشجویان به اطلاع می رساند؛ به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و قطع زنجیره انتقال و حفظ سلامت دانشگاهیان توجه به موارد زیر ضروری است:

از روز شنبه ۱۴ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ هیچ گونه برنامه دید و بازدید حضوری  به مناسبت تبریک سال نو در واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزشی انجام نخواهد شد.

همکاران گرامی در کلیه واحدهای دانشگاهی استان تهران و مراکز آموزشی از تردد در بخش ها و طبقات ساختمان ها  خودداری نمایند.

افراد دارای علائم بیماری کرونا یا مشکوک که به تازگی در تماس نزدیک با فرد مبتلا به کرونا بوده اند طبق مقررات، از حضور در محل کار پرهیز نمایند.

با توجه به شیوع مجدد و همه گیری ویروس کرونا و سفرهای نوروزی روابط عمومی واحدها و مراکز اموزشی کماکان نسبت به اطلاع رسانی مستمر با تاکید بر فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک توسط کلیه همکاران و دانشجویان و نیز سایر مقررات ابلاغی با هدف پیشگیری اقدام نمایند.

-  در همه شرایط رعایت پروتکل های بهداشتی ضروری می باشد.