پیام رئیس واحد تهران جنوب به مناسبت شروع نیمسال دوم سال تحصیل ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۰۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۲ کد : ۱۶۶۲۶ اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

بسمه تعالی

آغاز نیم­سال دوم سال تحصیلی 1400-1399 را که با ماه پرفیض و برکت رجب مقارن گردیده است، به همه دانشجویان محترم واحد تهران جنوب، و اساتید و کارکنان محترم این واحد تبریک عرض می­نماید.

واحد تهران جنوب یکی از واحدهای پرافتخار دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می­شود و امید است با توجه به حمایت­های بی­دریغ مسئولین محترم دانشگاه آزاد اسلامی و استان تهران و با عنایت به پتانسیل قابل توجه آن از لحاظ سطح علمی اساتید و دانشجویان محترم و وجود کارکنان مجرّب و دلسوز در واحد و سایر عوامل، به برترین واحد دانشگاه آزاد اسلامی در آینده­ای نزدیک تبدیل شود.

نگارنده که دارای سی سال سابقه­ی کار در آموزش عالی کشور و ده سال سابقه­­ی مفید در فعالیت­های بین­المللی پژوهشی و آموزشی است، معتقد به برنامه­ریزی بلند مدّت بوده و رجای واثق دارد که با همدلی، تلاش، توکّل، برنامه ریزی صحیح، رعایت اصل تکریم دانشجویان، اساتید و کارکنان استفاده از همه ظرفیت­ها، و مهم­تر از همه حرکت در مسیر نورانی ترسیم شده توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه­ای (مد ظله­العالی) برای قدم برداشتن در چارچوب بیانیه­ی گام دوم انقلاب، اجرای دقیق برنامه­ها و قوانین دانشگاه آزاد اسلامی، و به­ویژه توّجه به سند اسلامی شدن دانشگاه­ها، می­توان ضمن حل مشکلات موجود، این واحد را به حول و قوه الهی به یکی از دانشگاه­های پیشتاز در سطح کشور و منطقه­ی غرب آسیا تبدیل کرد.

در خاتمه برخود فرض می­داند که از زحمات و تلاش­های دلسوزانه و مجدّانه روسا و سایر مسئولین محترم واحد در سال­های گذشته و به­خصوص استاد گرانقدر جناب آقای دکتر رامین خواجوی تقدیر و تشکر نماید و به روح پرفتوح امام راحل (رضوان ا...تعالی علیه) و شهدای والامقام ایران اسلامی و جبهه­ی مقاومت درود بفرستد.

با آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه

دانشجویان، اساتید و کارکنان محترم