گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در مجتمع فنی و مهندسی واحد تهران جنوب

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۶:۳۴ کد : ۱۶۵۹۷ اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

مراسم گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور سردار غیاثی راد معاون حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ستاد کل نیروهای مسلح، دکتر چگینی رئیس واحد تهران جنوب، حجت الاسلام نیکزاد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر کهندل معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر محمدی رئیس مجتمع فنی و مهندسی و جمعی از معاونین، مدیران، کارکنان و دانشجویان مجتمع برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر محمدی رئیس مجتمع فنی و مهندسی به ایراد سخنانی پرداختند.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در چهل سالگی انقلاب بیان داشت: اگر به موضوع‌بندی این بیانیه بپردازیم ۲ شاخص اصلی در آن وجود دارد که شامل"جوانان" و"نگاه به آینده" است.

وی افزود: ما دانشگاهیان علی الخصوص دانشجویان عزیز لازم است نسبت به این شاخص‌ها توجه و حساسیت ویژه داشته باشیم.

در ادامه دکتر چگینی رئیس واحد تهران جنوب، ضمن تبریک چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و خیرمقدم به کلیه حاضران گفت: پیروزی انقلاب اسلامی در کنار تحولات سیاسی و معنوی، توسعه علم و فناوری و خدمات در کشور و پیشرفت های پزشکی و توسعه در حوزه اقیانوس شناسی و علوم جوی را به همراه داشته و تمامی این پیشرفت ها از دستاوردهای انقلاب اسلامی بوده است.

وی افزود: چهل سال است ملت ایران به رهبری امام خامنه ای مدظله العالی در مقابل تمامی مشکلات و تحریم ها ظالمانه ایستادگی کرده اند و امیدواریم ما دانشگاهیان نیز بتوانیم در چهارچوب وظایفمان در دانشگاه براساس منویات مقام معظم رهبری گام برداریم.

در ادامه این مراسم سردار داود غیاثی راد معاون حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ستاد کل نیروهای مسلح در جمع دانشگاهیان واحد تهران جنوب با اشاره به اینکه حق و باطل در طول تاریخ در تقابل با هم بوده است، اظهار داشت: مبارزات پیامبران و مبارزات ائمه با طواغیت، شهادت امام حسین(ع) و نهضت های مختلف شیعه از صدر اسلام تاکنون، حلقه هایی از این تقابل است.

وی افزود: حماسه هشت سال دفاع مقدس، مبارزات مردم مقاوم یمن، سوریه و حشد الشعبی عراق با دشمنان ضد بشریت نیز نه یک آغاز و نه یک پایان، بلکه حلقه ای از این تقابل است که آغازش مبارزه هابیل و قابیل و پایانش قیام عدالت گستر جهانی است.

معاون حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ستاد کل نیروهای مسلح، فعالیت بسیج را بخش دیگری از این حلقه دانست و تصریح کرد: رشادت و فتوت و غیرت و تقوای بسیجیان از همه اقشار در هشت سال دفاع مقدس نشان داد بسیج با پیروی از ولایت فقیه حتی با دستان خالی در مقابل دشمن تا بن دندان مسلح پیروز است.

سردار غیاثی راد، تکلیف امروز بسیج را گسترش فرهنگ بسیجی خواند و خاطر نشان کرد: تواتر امواج و ماهواره و اینترنت و سایر شبکه های اجتماعی در فضای مجازی اگر درست مدیریت نشود، سرباز دشمن در خانه ما نفوذ کرده، لذا تاکید مقام معظم رهبری بر پروژه نفوذ، تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی دشمنان، خواسته ای بسیار علمی، منطقی، سیاسی و فرهنگی است.

وی افزود: امروز میدان مبارزه نه میدان رزم بلکه مبارزه با ابزار نرم و تهاجم فرهنگی و نفوذ دشمن از طریق شبیخون فرهنگی است.

سخنران پایانی این مراسم حجت الاسلام نیکزاد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بود که به بیان برخی از دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در حوزه های مختلف پرداخت.