بازدید رئیس واحد تهران جنوب از مجتمع ها و دانشکده های واحد

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۶:۳۰ کد : ۱۶۵۹۶ اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی، دکتر وحید چگینی رئیس دانشگاه به همراه معاونین و مدیران کل واحد از مجتمع های فنی، ولیعصر(عج) و دانشکده های مهندسی صنایع، هنر و معماری بازدید نمود و با برخی اعضای هیات علمی وکارکنان این مجتمع گفتگو کرد.

دکتر چگینی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: با توجه به نزدیک شدن به سال تحصیلی جدید فضای مناسبی برای دانشجویان فراهم شود.

رئیس واحد تهران جنوب در نشست کوتاهی نیز  که با مسئولین مجتمع ها و دانشکده ها داشت عنوان نمود یکی از ارکان اصلی دانشگاه، اعضای هیئت علمی و کارکنان هستند. وی پیشرفت یک دانشگاه را تاثیر بسیار زیاد اعضای هئیت علمی و کارکنان خوب آن دانست، زیرا بار آموزشی و اجرایی دانشگاه به دوش آن ها است.

گفتنی است در این بازدید روسای مجتمع و دانشکده های واحد گزارشی از فعالیت های خود را ارائه نمودند.

واحد تهران جنوب در حال حاضر با بیش از 40 هزار دانشجو ۶۷ رشته مصوب دکتری و ۱۳۴ رشته مصوب کارشناسی ارشد، ۶۸ رشته مصوب کارشناسی و ۲۳ رشته مصوب کارشناسی ناپیوسته در راستای گسترش آموزش عالی کشور فعالیت می‌کند.