نشست بررسی وضعیت دانشجویان غیر ایرانی واحد تهران جنوب برگزار شد

۱۰ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۴ کد : ۱۶۱۵۰ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
نشست بررسی وضعیت دانشجویان غیر ایرانی واحد تهران جنوب با حضور عباس گنجی قائم مقام معاون امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر خواجوی رئیس و دیگر مسئولین واحد تهران جنوب برگزار شد.

عباس گنجی در ابتدا با اشاره به ظرفیت بالای دانشگاه آزاد اسلامی در کشور بیان داشت: براساس آخرین آمار درباره‌ وضعیت این نهاد علمی‌ در زمینه انتشار در مجلات، این دانشگاه بر اساس آخرین آمار دارای ۳۶۹ واحد دانشگاهی،  ۱۱۶ مرکز فنی‌و‌حرفه‌ای، ۷۳۷ مدرسه، ۲۲۲ مرکز پیش‌دبستانی و دبیرستان است.

قائم مقام معاون امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سخنان خود بر لزوم آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیرایرانی تاکید نمود و بیان داشت: از مجموعه یک میلیون و ۲۳۲ هزار و ۷۰۰ نفر  دانشجو شاغل به تحصیل حدود ۱۸‌هزار نفر از آنان‌ دانشجویان غیر‌ایرانی هستند که در حال حاضر 12 هزار دانشجو بدون آزمون در حوزه عربی مشغول به تحصیل هستند که باید به بحث آموزش زبان فارسی به خصوص برای دانشجویان عراقی به ویژه در واحد تهران جنوب که تعداد بیشتری از دانشجویان حوزه عربی را جذب نموده توجه شود.

وی با اشاره به افزایش آمار دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به پتانسیل و ظرفیت های بالای علمی- آموزشی و پژوهشی بی بدیل دانشگاه آزاد اسلامی، باید در انتخاب دانشجویان غیرایرانی اهتمام بیشتری داشته باشیم و به صورت هدفمند افراد ارزشی و مفید را انتخاب نمائیم.

عباس گنجی با اشاره به لزوم حفظ و صیانت علمی، معنوی و بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: صیانت از دستاوردهای علمی داخلی و بین المللی و حفظ سرمایه های معنوی از مهمترین وظایفی است که دانشگاه آزاد اسلامی به آن اهتمام ویژه ای دارد. خصوصاً در بخش پژوهش ما باید به محتوی و آنچه به عنوان تالیفات کلیه دانشجویان اعم از دانشجویان داخلی و خارجی حساس باشیم و در تنظیم موضوعات دقت نمایئم.

گنجی با تاکید بر ارائه خدمات کنسولی به دانشجویان غیرایرانی در کوتاه ترین زمان ممکن بیان داشت: برای کوتاه کردن پروسه پاسخگویی و صدور ویزا برای دانشجویان غیرایرانی دفتر کنسولی استان تهران را راه اندازی نمودیم و درصدد فراهم نمودن فضای فیزیکی آن هستیم که با توجه شیوع بیماری و تعطیلی های پیش آمده این امر کمی به وقفه افتاد.

در ادامه این نشست دکتر خواجوی ضمن تشکر از حمایت های ریاست دانشگاه آزاد اسلامی از واحد تهران جنوب گزارشی از روند اقدامات و فعالیت های انجام شده درخصوص جذب دانشجویان غیرایرانی و برنامه های پیش رو ارائه نمود.

( ۱ )