بزرگداشت هفته بسیج در واحد تهران جنوب

۰۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۴ کد : ۱۶۱۴۷ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
همزمان با فرارسیدن روز پنجم آذرماه و دستور تاریخی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تاسیس بسیج مستضعفین سه مراسم به صورت مجازی با هدف بزرگداشت هفته بسیج در مجتمع های دانشگاهی فنی و مهندسی، ولیعصر (عج) و دانشکده مهندسی صنایع برگزار شد.

در این مراسم ها که با سخنرانی رئیس واحد، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد، معاون دانشجویی فرهنگی واحد، روسای مجتمع ها و دانشکده، مسئولین بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان و مدعوین همراه بود.
رئیس واحد به ارزش و مقام ذاتی بسیجیان بعنوان ارزشمندترین قشر میهن اسلامی و الگو بودن این عزیزان در تمامی عرصه های اجتماعی پرداختند و مجموعه مسئولان و مدیران این واحد دانشگاهی را داوطلب در همیاری و معاضدت با دلاوران بسیجی عنوان نمودند.

وی به نقش آفرینی موثر بسیجیان در دوران دفاع مقدس اشاره نمودند و تلاش های مخلصانه آن دریادلان را از زرین صفحات تاریخ ایران اسلامی برشمرد.

زمانی که صحبت از بسیج و شاخصه های بسیجی می شود ما رییس ومرئوس .پایین و بالا نداریم. بسیجی مکتبی است. تواضع، فروتنی واخلاقش شاخص است .بسیجی پای کاراست. بسیجی واژه پرارزشی است و بازوی کارفرهنگی وتحول آفرینی درمجموعه دانشگاه است و تحول و فرهنگ نیاز اساسی دانشگاه در این روزها می باشد. در ارتباط با آن چه که مقام معظم رهبری اشاره فرمودند، مسله تحریف است که ماموریت بسیجی محو کردن این تحریف است و باید کاری کنیم اعتمادبه نفس، امید و ارزشهای اسلامی در فضای علمی دانشگاه نهادینه شود.
در ادامه مراسم مسئول کانون بسیج اساتید واحد به ایراد سخنرانی پرداخت. ایشان خصوصیاتی از جمله روحیه جهاد و ایثار و علم و بصیرت و ایمان و تقوا در کنار یکدیگر را از برترین ویژگی های بسیجیان برشمرد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد ضمن تبریک هفته بسیج فرمودند: ان شاء الله ما ادامه دهنده راه آقا امیرالمومنین علی (ع) بزرگ بسیجی جهان اسلام و همچنین مقام معظم رهبری وبسیجیان جان بر کف باشیم و در ادامه به شرح خطبه ۵۶ نهج البلاغه و تطبیق آن با شرایط کنونی جامعه پرداختند و فرمودند شاخصه بسیجی این است که باید ثبات قدم داشته باشیم و بسیجی باید تمام سختی ها را به جان بخرد. و الان این وظیفه به دوش ما گذاشته شده است. همچنین باید بصیرت مان را افزایش دهیم و تحلیل درست داشته باشیم.
سردارغیاثی راد استاد درس دفاع مقدس به تاریخ مبارزات حق و باطل از ابتدای خلقت بشر تا مبارزات هشت سال دفاع مقدس و سند تفکر بسبجی و ادامه آن تولد فرهنگ بسیجی با مقتدای بزرگ و فرماندهی کل قوا در زمان جنگ حضرت امام خمینی (ره) پرداختند.
همچنین رئیس بسیج کارکنان واحد به نقش آفرینی جوانان مومن و انقلابی در تمامی عرصه های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی- عقیدتی و نظامی در ابعاد داخلی همچون مبارزه با ویروس کرونا و طغیان سیل سال پیشین (1398) در استان های ایران اسلامی و دوران دفاع مقدس اشاره و انگیزه تمامی این فعالیت ها را ایمان به خدا و تبعیت از ولی امر خود در زمان غیبت حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف برشمردند.

سخنران پایانی مراسم مسئول بسیج دانشجویی مجتمع فنی به ارائه شرحی از فعالیت های مجموعه بسیج دانشگاهی از جمله برگزاری اردوهای جهادی و راهیان نور، ضدعفونی نمودن خودروها،پمپ بنزین هاو عابر بانک ها در محدوده مجتمع فنی و مهندسی، فعالیت های عام المنفعه در روستاهای شهرستان های ورامین واسلامشهر و کوره پزخانه جنوب تهران، ایستگاه راهنمایی انتخاب واحد دانشجویان ورودی جدید، گل افشانی قبور مطهر شهدای گمنام، فعالیت های گروه رسانه ای افق و سلام دانشجو را مطرح نمود.