افتخارآفرینی اعضای تیم انجمن بتن دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در مسابقات بتن پرمقاومت دانشجویی

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۶:۳۱ کد : ۱۶۰۶۷ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
تیم بتن دانشجویی واحد تهران جنوب در مسابقات دانشجویی بتن مرکز علمی تخصصی انجمن بتن آمریکا (ACI) و مرکز تحقیقات بتن (متب) در سه گرایش بتن متخلخل ، کارایی ملات و توپ بولینگ بتنی موفق به کسب مقام کشوری شدند و خوش درخشیدند. در همین رابطه به سراغ سرپرست این تیم رفتیم و در خصوص آخرین وضعیت تیم و مسابقه برگزار شده به گفتگو نشستیم.

مهیار فعالی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی واحد تهران جنوب اظهار کرد که تیم دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب موفق شد در بخش حقوقی مسابقات بتن پر مقاومت با مقاومت اولیه زیاد هدفمند با رویکرد اقتصادی و توسعه پایدار حائز سه مقام ارزشمند شود.

وی با تبریک به استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب برای این افتخارآفرینی درخصوص نحوه شکل گیری تیم بتن بیان داشت: باتوجه به علاقه شخصی به تکنولوژی بتن در سال 1397با 5 نفر از دانشجویان  تیم بتن ( آرازسازه) تشکیل دادیم و از همان سال فعالیت خود را آغاز نمودیم.

وی در خصوص اعضای کنونی گروه توضیح داد: 8عضو درحال حاضر برای مسابقه انجمن بین المللی بتن آمریکا شاخه ایران تقریبا 2ماه میشود که استارت کار را باتیم کنونی زده ایم و امیدواریم در دی ماه امسال نیز بهترین نتایج را برای تهران جنوب کسب کنیم. اما به طور کل در سه سال فعالیت تیم آرازسازه در آزمایشگاه بالغ بر 30دانشجوی عمران دانشگاه داخل گروه عضو شده اند و در پژوهش های صورت گرفته مشارک داشته اند.

خوشنودم از اینکه علاوه بر بالارفتن سطح علمی و تجربی در زمینه بتن و ایجاد انگیزه در دانشجویان کارشناسی و تقویت کار تیمی و همبستگی تاکنون آرازسازه زبان زد دیگر دانشجویان و تیم های حاضر بوده است.

مهیار فعلی در خصوص نحوه جذب و عضوگیری اعضای گروه بیان داشت: تمامی افراد که در تیم عضو شده اند ابتدا بنده طی آموزش های داده شده به آنها با اطلاعات اولیه بتن و موارد ضروری که نیاز به یادگیری جهت فعالیت در آزمایشگاه بتن بوده است را توضیح کامل داده ام. سپس از دوستان طی یک سنجش در تئوری و کار متوجه علاقه مندی دوستان به مباحث می شدم و به عضویت تیم در می آمدند. ناگفته نماند که معیار های اخلاقی و انضباطی جزو مهم ترین شرایط فعالیت در تیم و علی الخصوص آزمایشگاه بتن دانشکده بوده است.

وی در رابطه با بتن و مسابقات بتن  و لیگی که تیم بتن در آن شرکت اظهار داشت: این مسابقاتبه صورت سنوات متوالی دومسابقه دانشجویی در سال برگزار میگردد که از استقبال پرشور تمامی دانشگاه های سطح کشور برخوردار است. این دو مورد انجمن بتن ایران (ICI) و انجمن بین المللی بتن آمریکا شاخه ایران )ACI می باشند. تا به امروز انحمن بتن ایران 18دوره مسابقه و انجمن بین المللی بتن 23دوره در سطح ملی برگزار کرده اند.

در مسابقات دانشجویی به این صورت برگزار میگردد که آیین نامه ای انجمن برگزار کننده هر دوره اعلام میکند و با توجه به آن بتنی متناسب با شرایط ساخته شده و تحویل آنها میدهیم.

وی در توضیح مسابقات انجمن بتن ایران گفت: نوع دیگری از مسابقات نیز هرساله توسط انجمن بتن ایران برگزار میگردد به نام مسابقات حقوقی بتن موسوم است که مختص اعضای حقوقی انجمن می باشد و امسال یازدهمین دوره این مسابقات برگزار گردید. در این مسابقه فقط شرکت ها و آزمایشگاه های عمرانی شرکت میکردند چرا که بتن در حضور داوران و روز مسابقه تولید می شود و تمامی پارامتر های بتن اعم از : خواص بتن تازه (اسلامپ ، درصد هوا ) ، دوام بتن (مقاومت الکتریکی ، جذب آب) ، مقاومت فشاری و هزینه تولید بتن(رویکرد اقتصادی) در نظر گرفته می شود.

این مسابقه در دوگرایش برگزار میگردد:

- بتن خودمتراکم شونده ( SCC)

- بتن پرمقاومت با مقاومت اولیه بالا

سرپرست تیم بتن واحد تهران جنوب در توضیح اینکه تاکنون در چه مسابقاتی شرکت نموده اند گفت: تیم آرازسازه از سال 97 تا به حال در تمام مسابقات برگزار شده اعم از : انجمن بین المللی بتن آمریکا-شاخه ایران ، انجمن بتن ایران ، دانشگاه امام حسین ، مسابقات حقوقی انجمن بتن ایران. در این سنوات توانسته است به لطف خداوند و تلاش اعضای تیم 6مقام در گرایش های مختلف کسب کند.

وی افزود: امسال برای اولین سال تیم آرازسازه به عنوان نماینده دانشجویی نه تنها دانشگاه تهران جنوب و دانشگاه آزاد بلکه اولین تجربه حضور در این مسابقات از فضای آکادمیک دانشگاهی در این سطح از مسابقات حضور پیدا کرد و در همین اولین تجربه مقام دوم بتن پرمقاومت را کسب کند که بسیار باعث افتخار است در رقابت با شرکت های باتجربیات بالا و هوش فنی بسیار برای خود در جایگاه های برتر نمایان شویم.

مهیار فعلی در پاسخ به این سوال که آینده درسی و شغلی اعضای گروه را در کجا می‌بینید گفت: شرکت در مسابقات به جز تجربه که به طورحتم بالاترین دستاورد و سود می باشد هیچ منفعت دیگری از نظر مادی ندارد. مسئله ای که بسیار عیان است دانشجویانی که بدون هیچ چشم داشت همچین تلاشی را انجام میدهند در عرصه های دیگر نیز به اینگونه عمل خواهند کرد و نتیجه تلاش آنها به ثمر خواهد رسید. ناگفته نماند که دوستان زیادی درحال حاضر چه فارغ التحصیل شده و چه در حال تحصیل توانسته اند از طریق تجربه ای که کسب کرده اند به فعالیتی مرتبط مشغول به کار شوند تا ادامه مسیر را در فضاهای بهتر و کامل تر ادامه دهند.

وی کمال گرایی و صعود به پله های بالاتر را از برنامه آینده تیم بتن دانست و اظهار داشت: صد در صد شرکت در مسابقات انتهای راه نیست و صدالبته سرآغاز راه می باشد همانطور که تا به حال اتفاق افتاده است با دوستان در تیم به کارهای پژوهشی در زمینه بتن ( مقاله ، طرح پژوهشی و ...) ادامه دار بوده است و همیشه کمال گرایی و صعود به پله های بالاتر برای تمام اعضا وجود داشته است.

مهیار فعلی ایجاد زمینه ای پیشرفت تمام عیار صنعت بتن کشور را از هداف بلند مدت تیم دانست و افزود: تکنولوژی بتن در جهان بسیار سرعت پیشرفت بالایی دارد اما متاسفانه داخل کشور از این پیشرفت فاصله زیادی داریم. هدف بلند مدت تیم ایجاد زمینه های پیشرفت تمام عیار صعت بتن کشور با روش های روز دنیا می باشد. میتوان گفت هدف سختی هست اما نشدنی نیست.

مهمترین مسئله باورداشتن خودمان هست.

وی در پایان بیان داشت: تیم آرازسازه ارتباط خود را با هیچ یک از اعضای خود(که تا به اینجا متشکل از 30 نفر است) قطع نکرده است و به دنبال دستیابی به اهداف بلند مدت با تمامی دوستان خواهد بود.

( ۱ )