در واحد تهران جنوب برگزار شد:

مراسم مجازی بزرگداشت یوم الله ۱۳ آبان و میلاد با سعادت رسول گرامی اسلام(ص) و امام صادق(ع)

۱۳ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۶ کد : ۱۵۹۹۶ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی؛ دوشنبه مورخ 99/08/12به مناسبت سالگرد یوم الله 13 آبان و میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) ویژه برنامه ای به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در مجتمع ولیعصر(ع) به صورت مجازی و زنده در بستر شبکه اجتماعی اینستاگرام برگزار شد.

این جلسه با حضور مهندس احمد حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رامین خواجوی رئیس واحد، حجت الاسلام نیکزاد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر محمد کهندل معاون دانشجویی و فرهنگی و دکتر علیرضا صالحی رئیس مجتمع ولیعصر (ع) برگزار شد.

در این جلسه پیرامون سه رویداد مهم تاریخی که در این روز به وقوع پیوسته است توسط سخنرانان مطالبی ارائه گردید.

در ابتدا حجت الاسلام نیکزاد به مناسب میلاد فرخنده حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق (ع) و نیز گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان و هفته وحدت با محکومیت اهانت به نبی مکرم(ص)، گفت: یوم الله یا روز خدا روزی است که در آن ائمه باطل در مقابل ائمه حق شکست خورده اند و یا به تعبیری دیگر تمام روزهای دارای عظمت در تاریخ زندگی بشر است.

وی اظهار کرد: پیامبران و معصومین(ع) همواره خوی عطوفت، مهربانی و محبت را با جامعه در پیش گرفته اما به همین میزان در برابر متجاوزان، مشرکان و مستبدان زمان خود به مبارزه و مقابله پرداخته‌اند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری افزود: باید توجه داشته باشیم که دشمن همواره و در همه زمان‌ها وجود دارد و دشمنی خود را می‌کند. حال که دشمن منتظر یک لحظه غفلت ماست تا از آن غفلت سواستفاده کند و جمهوری اسلامی هم حیات خود را در راهبرد حیاتی خود که همان استکبارستیزی است، می داند بایستی در این جنگ اقتصادی که آخرین تلاش های دشمن است؛ با تکیه بر ظرفیت های داخلی و عدم پیوند پیشرفت کشور به بیرون، برای همیشه شر استکبار به سرکردگی امریکا را از سر همه مستضعفان منطقه وجهان کوتاه کنیم و به فضل خدا شکوفایی مجدد تمدن اسلامی ایرانی را شاهد باشیم.

درادامه مهندس حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به مقام والای پیامبر اعظم(ص) از دید قرآن کریم و توهین مجله فرانسوی و دولت فرانسه به ساحت مقدس حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم اظهار کرد: امروز بشریت با تمام تکنولوژی که در دست دارد اگر بخواهد لحظه ای از تابش نور خورشید جلوگیری نماید نخواهند توانست. پیامبر(ص) و ائمه طاهرین علیهم السلام همچون خورشید تابان و نور واحدی از  ناحیه خداوند متعال هستند که برای‌ هدایت ورهبری جامعه بشری فرستاده شده اند و هرگز خاموش نخواهد شد.

وی افزود: مکرون و امثال مکرون و همه کفار جهانی و سردمداران کفر خود را خسته می کنند. خود را از جامعه انسانی و بشریت دور و منفور می کنند.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: نظام جمهوری اسلامی ایران تداوم بخش حکومتی است که حضرت رسول (ص) برپانموده اند و در این سال ها به برکت امام راحل و مقام مظم رهبری و تمامی شهدا، جانبازان و همه شما خوبان با تمام مشکلاتی که برای ما استکبار جهانی ایجاد کرده است ایستاده ایم و بدانید این مشکلات نیز گذرا است و خواهد گذشت.

مهندس حیدری با اشاره به حدیث العلم السلطان گفت: کشورهای غربی با جمع آوری دستاوردها و پژوهش های سایر کشورها ادعای کشورهای پیشرفته دارند و خود را صاحب دانش می دانند. حال آنکه تنها کاری که انجام می دهند حاصل دسترنج محققان و پژوهشگران را مجلات علمی خود جمع آوری می کنند. و ما می خواهیم از این کار جلوگیری کنیم.

دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن بیش از 1میلیون دانشجو، 26 هزار عضو هیات علمی تمام وقت، 45 هزار هیات علمی مدعو، بیش از 6 میلیون فارغ التحصیل، آزمایشگاه ها و امکانات بسیاری دیگر بعنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان شناخته می شود و میخواهیم این شبکه عظیم اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی را در یک شبکه جمع آوری نمائیم و در اختیار کشور قرار دهیم تا بتوانیم به مصداق حدیث العِلمُ سُلطان، ثروت، اقتدار و قدرت را برای جمهوری اسلامی ارمغان آوریم.

در ادامه دکتر صالحی رئیس مجتمع ولیعصر(عج) به عنوان یکی از اساتید ادبی حاضر در جلسه شعری را در پاسخ به توهین کنندگان به پیامبر اسلام(ص) برای حاضران خواند.

در پایان جلسه دکتر کهندل معاون دانشجویی و فرهنگی واحد تهران جنوب حرکت خباثت بار دولت فرانسه در هتک حرمت به ساحت نبی مکرم اسلام(ص) محکوم کرد و در پایان بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب قرائت نمود.

( ۱ )