یوم الله ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز گرامی باد

۱۳ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۰ کد : ۱۵۹۹۵ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
۱۳ آبان که در تقویم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز مبارزه با استکبار جهانی نام‌گذاری شده، یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران که در سه دوره مختلف رخ داده است. به همین دلیل این روز در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی (روز دانش آموز) به ثبت رسیده است.

بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) در این خصوص فرمودند: هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید. سه واقعه مهم در این روز تاریخی، تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه در 13 آبان 1343، گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دانش‌آموز در 13 آبان 1357 و تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 1358، عنوان این سه واقعه تاریخی است که نمی‌توان هیچ یک را از نظر اهمیت نسبت به دیگری اولی تر دانست چرا که هر کدام در دوره وقوع، تاثیر گذاری خاص خود را داشته و شرایط کشور را به نحوی تغییر داده‌اند.

روابط عمومی دانشگاه این روز مهم و تاریخی را گرامی داشته و مطابق فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که فرمودند: "تا ذهن مردم از شعار مرگ بر آمریکا پر است، تسلط دوباره آمریکا بر این کشور ممکن نیست؛ ملت و دولت ایران در کنار یکدیگر از هیچ‌ یک از قدرت های استکباری واهمه ندارد" همراه و هم صدا است و آرزوی موفقیت برای دانشجویان و دانش آموزان که به واقع سرمایه های اصلی کشور و نظام هستند، دارد.