واحد تهران جنوب میزبان مصاحبه مجازی دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی

۱۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۸ کد : ۱۵۹۰۰ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، صبح امروز 19 مهر ماه 1399 مصاحبه دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی، دکتر جعفر اسدپور معاون مدیرکل همکاری های صنعتی و امور آزمایشگاهی، دکتر خواجوی رئیس واحد تهران جنوب و اساتید مصاحبه کننده به صورت مجازی در مجتمع فنی و مهندسی واحد تهران جنوب آغاز شد.

بر پایه این گزارش، معاون علوم، مهندسی و کشاورزی و رئیس واحد تهران جنوب به همراه دیگر مسئولین ضمن بازدید از نحوه برگزرای مصاحبه دکتری، بر سر مزار شهدای گمنام مجتمع فنی و مهندسی نیز حاضر شده و به مقام والای همه شهدای اسلام ادای احترام نمودند.

لازم بذکر است اساتید با رعایت پروتکل های بهداشتی بدون هیچ تماسی و با حداکثر ۴ نفر در هر گروه مصاحبه، اقدام به برگزاری مصاحبه می کنند.

همچنین به منظور حفظ سلامت اساتید و کم کردن حداقل رفت و آمد، تمام اساتید مصاحبه کننده از دانشگاه های استان تهران انتخاب شده اند و در روزهای مشخص شده در واحد دانشگاهی و در محل در نظر گرفته شده جهت برگزاری مصاحبه با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل های بهداشتی اقدام به مصاحبه داوطلبان می کنند.

شایان ذکر است مصاحبه دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مجازی از امروز ۱۹ مهرماه آغاز شد و تا روز چهارشنبه ۳۰ مهرماه ادامه دارد.

( ۶ )