پیام دکتر خواجوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت سال تحصیلی جدید

۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۰ کد : ۱۵۷۷۵ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
پیام دکتر  خواجوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت سال تحصیلی جدید

اساتید، دانشجویان و کارکنان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

آغاز سال تحصیلی جدید را به همه استادان ، دانشجویان و همکاران عزیزم در دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و شادباش می گویم. در سال گذشته و در آستانه سال تحصیلی، افتخار دیدار با دانشجویان گرامی، در قالب جشن دانشجویان ورودی جدید و دیگر آیین های فرهنگی، فراهم می گردید، اما در شرایط فعلی به دلیل گسترش بیماری خطرناک کرونا،این توفیق از بنده و دیگر مسوولان واحد سلب گردیده و امیدوارم که به لطف الهی، همت جامعه جهانی،و مراقبت های فرد فرد مردم در ایران و سراسر جهان، شاهد ریشه کنی این ویروس منحوس باشیم و به روال عادی زندگی بازگردیم.در این شرایط، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، همگام با سایر واحدهای دانشگاه، در سراسر کشور، همه همت خود را به کار گرفته، تا در کنار توجه ویژه به سلامت دانشجویان و اساتید عزیز،امرآموزش را، بدون کمترین درنگ و وقفه ای ،به حرکت در آورده، و از همه ظرفیت های موجود در عرصه فضای مجازی و آموزش های الکترونیکی و ترکیبی، در این زمینه بهره برداری و استفاده نماید.

آنچه در نیم سال دوم سال تحصیلی۹۸-۹۹ و هم چنین نیمسال تابستان سال جاری، در عرصه آموزش های مجازی واحد تهران جنوب اتفاق افتاد، به قضاوت مسوولان ذیربط در دانشگاه و به گواهی بسیاری از اساتید و دانشجویان واحد، جزو موفق ترین تجربه های آموزش مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی وسایر دانشگاه های کشور بود و از این بابت خداوند بزرگ را شاکریم و از همه کسانی که در این صحنه نقش آفرینی کرده اند به نوبه خود قدردانی  و سپاسگزاری می نمایم.

واحد تهران جنوب در عرصه برگزاری جلسات دفاع از پایانامه به صورت مجازی نیز پیشگام بود و ده ها جلسه دفاع مجازی را کمال آرامش و با رعایت همه مقررات و آیین نامه های دانشگاه برگزار نمود. امیدوارم با بهره گیری از تجربه های ارزنده گذشته، وتمهیداتی که اخیرا فراهم گردیده، در سال تحصیلی جدید بتوانیم آموزشهای مجازی را، در کنار همه ظرفیت های موجود دیگر در فرآیند آموزش، با کیفیتی بالاتر از گذشته ادامه داده و خرسندی و رضایت دانشجویان و استادان عزیز را بیش از پیش فراهم آوریم. از همه دانشجویان و استادان عریز انتظار دارم در مسیر افزایش هرچه بیشتر بهروری آموزشی، مسوولان واحد را از طرح ها و پیشنهاهای سازنده خود بهره مند ساخته و ما را در کسب توفیقات هرچه بیشتر در صحنه آموزشهای مجازی و الکترونیکی یاریگر باشند.برای همگان از درگاه خداوند بزرگ سلامتی،شادکامی و عاقبت بخیری مسالت می نمایم.

دکتر  خواجوی

ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب