پیام رئیس واحد به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۶ کد : ۱۵۷۷۴ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
پیام رئیس واحد به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

به نام خداوند بزرگ

هفته دفاع مقدس یاد آور برترین جلوه های ایثار و شهادت و جانبازی ها و از خود گذشتگی های فرزندان غیور ملت بزرگ ایران، در صحنه پرشکوه هشت سال جنگ تحمیلی  وایستادگی دلیرانه در برابر اسکتبار جهانی ،به سرکردگی رژیم بعث عراق است.حادثه ای که با وجود همه خسارت های جانی و مالی و سختی هایی که بر ملت بزرگ ما تحمیل کرد و درپی آن هزاران شهید و جانباز، تقدیم اسلام وانقلاب گردید، پایه گذار فرهنگی بود که تا به امروز موجب قدرت، عزت و سربلندی ملت ایران و استحکام پایه های ارزشی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گردیده است.نظامی که با تکیه بر ارزش های الهی و وحیانی، در برابر همه مستکبران جهانی ایستاد و تا کنون لحظه ای از آرمان بحق خود عقب نشینی نکرده است.آنچه امروز با وجود همه تحریم ها و تهدیدها، کشور عزیز ما را سربلند و استوار نگاه داشته و راه را بر همه دسیسه ها و توطئه های بد خواهان ملت ایران بسته است، تبلور فرهنگ استقامتی است که نهال آن در دفاع مقدس کاشته شد و امروز به درختی تنومند و سرافراز مبدل گشته و دوست و دشمن را به تحیر و ستایش وا داشته است.

در آستانه هفته دفاع مقدس با درود و سلام به  ارواح مطهر شهیدان انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و مدافعان حرم و امام راحل عظیم الشان(ره) و با آرزوی سلامتی و بهروزی برای همه ایثارگران و جانبازان عزیز و سرافراز، این مناسبت الهی را به ملت بزرگ ایران و همه همکاران عزیزم در دانشگاه آزاد اسلامی و واحد تهران جنوب، بویژه خانواده ارزشمند ایثارگران و بسیجیان دانشگاه، تبریک و تهنیت گفته، از درگاه الهی مسالت می نمایم که ما را در مسیر آرمانهای امام راحل(ع) و رهنمودهای مقام معظم رهبری (حفظه الله تعالی) قرارداده، تا بتوانیم همواره حافظ و قدرشناس دست آوردهای ارزش آفرین دفاع مقدس و رهرو  راه شهیدان و ایثارگران عزیز صحنه های نبرد حق علیه باطل باشیم.انشاالله.

خواجوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب