به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد تهران جنوب برگزار شد:

نشست هم اندیشی استادان معارف مهدویت با تاکید بر اندیشه های امامین انقلاب اسلامی

۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۲۰:۰۹ کد : ۱۵۷۷۲ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، اولین نشست استادان معارف مهدویت با تاکید بر اندیشه های امامین انقلاب اسلامی صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و با حضور حجت الاسلام و المسلمین شریفی نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین نائینی رئیس مجمع راهبردی اندیشه مهدویت، دکتر خواجوی رئیس واحد تهران جنوب، حجت الاسلام نیکزاد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد تهران جنوب، دکتر نصرالله پور معاون مجمع راهبردی اندیشه‌ مهدویت، دکتر ملایی عضو انجمن علمی مهدویت حوزه علمیه قم و استاد دانشگاه، دکتر جعفری معاون پژوهش موسسه آینده روشن و استاد دانشگاه  و جمعی از اساتید گروه معارف اسلامی در سالن شهید باکری مجتمع ولیعصر (عج) واحد تهران جنوب  برگزار شد.

برپایه این گزارش، در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام حمید نیکزاد، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب اظهار داشت: این دوره یک‌روزه به صورت آزمایشی و فشرده برگزار می‌شود و می‌تواند به صورت گسترده در سطح کشور نیز برگزار شود.

وی با تأکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این همایش عنوان کرد: امروز چکیده‌ای از بحث مهدویت مطرح خواهد شد‌.

در ادامه دکتر ملایی عضو انجمن علمی مهدویت حوزه علمیه قم و استاد دانشگاه به موضوع مفهوم، جایگاه، ضرورت مهدویت، ماهیت وظایف و آثار منتظران پرداخت.

سخنران و استاد دیگر این نشست دکتر فلاح بود که مطالبی را در خصوص  چشم انداز حکومت امام مهدی (عج) و آسیب های مهدوی بیان نمود.

حجت الاسلام جواد نصرالله‌پور، عضو مجمع راهبردی اندیشه مهدویت دیگر سخنران این دوره بیان داشت: اینکه جامعه و دانشگاهیان ما از نظرات امامین انقلاب اسلامی محروم بمانند، ظلم است.
وی افزود: هدف انقلاب اسلامی حرکت به سمت تمدن‌سازی است. در جلسه امروز مفهوم و جایگاه مهدویت، امام مهدی (عج) شناسایی، غیبت امام مهدی (عج) و علل غیبت، برکات حضرت مهدی(عج) در زمان غیبت، ماهیت انتظار و بنیاد آن، وظایف منتظران، چشم انداز حکومت مهدوی، آسیب‌های مهدویت، دشمنان مهدویت ارائه می‌شود.

آخرین سخنران این دوره حجت الاسلام و المسلمین نائینی رئیس مجمع راهبردی اندیشه مهدویت بود که مطالبی را در خصوص مهدویت در قران، روایات و ادیان بیان نمود.

( ۱ )