بازگشایی دفتر جدید امور شاهد و ایثارگران واحد تهران جنوب

۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۴ کد : ۱۵۷۴۹ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی، طی مراسمی دفتر جدید امور شاهد و ایثارگران واحد تهران جنوب با حضور دکتر خواجوی رئیس واحد، سردار حسین افشار مشاور رئیس و مسئول امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، معاونین، مدیران، مسئول بسیج دانشجویی و کارکنان بازگشایی شد.

برپایه این گزارش، دکتر خواجوی رئیس واحد ضمن عرض خیرمقدم، به نقش و جایگاه شهدا و ایثارگران در حفظ و صیانت از اسلام و کشور اشاره نمود و آسایش و امنیت امروز را مرهون از خود گذشتگی و ایثار آنان دانست.

وی افزود: دانشگاه ها باید در ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت کوشا باشند و سیره شهدا را الگوی خود قراردهند.

در ادامه سردار افشار از برگزاری چنین مراسمی تقدیر و تشکر نمود و ضمن آرزوی موفقیت برای همه خدمتگزاران به خانواده های شاهد و ایثارگر خواهان ارتباط بیشتر و مؤثرتر دانشگاه و مسئولین با این قشر عزیز جامعه شد و همگان را به تسریع در خدمت رسانی بهتر و شایسته تر این عزیزان دعوت نمود.

در پایان این جلسه با اهدای لوح تقدیر از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند آقای مهدی اخوان صالح در جهت انجام امور دفتر امور شاهد و ایثارگران قدردانی به عمل آمد و آقای علیرضا سلطانی امور مربوط به دفتر مذکور را برعهده گرفت.

در انتهای این مراسم بازگشایی دفتر امور شاهد و ایثارگران واحد تهران جنوب انجام پذیرفت.

( ۱ )