نشست صمیمی رئیس واحد تهران جنوب با معاونین، مدیران و کارکنان مجتمع ولیعصر (عج)

۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۱ کد : ۱۵۷۲۵ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب ، نشست صمیمی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد و رییس مجتمع علوم انسانی ولیعصر (عج) با معاونین، مدیران و کارکنان مجتمع ولیعصر (عج) برگزار شد.

برپایه این گزارش، در ابتدا دکتر خواجوی ضمن تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع) و گرامیداشت شهدای قیام 17 شهریور، از تمام زحمات و تلاش های همکاران در امر امتحانات و ثبت نام تشکر و قدردانی نمود و در ادامه در خصوص عملکرد یکساله حوزه ریاست واحد توضیحاتی بیان داشت.

رئیس واحد تهران جنوب افزود: در حال راه اندازی مجدد تعاونی مسکن واحد بوده و در این خصوص رایزنی با شهرداری ها نیز جهت خرید زمین و ساخت مسکن جهت همکاران هستیم.

دکتر خواجوی اظهار داشت: با توجه به اینکه چارت سازمانی واحد نیز باید اصلاح گردد معاونت توسعه مدیریت و منابع نیز در این خصوص پیگیر امور می باشد.

همچنین در خصوص بیمه تکمیلی و هزینه های آن، نحوه اعمال بخشنامه ها و بازخرید کارکنان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب افزود با توجه به اختصاص یال شمالی مجتمع ولیعصر (عج) به بیمارستان بوعلی و مذاکرات با معاونت عمران سازمان مرکزی جهت انتقال و استقرار مجتمع علوم انسانی واحد تهران جنوب در محلی دیگر صورت گرفته و به نتایج قابل قبولی رسیده ایم.

در ادامه نشست حجت الاسلام نیکزاد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد تهران جنوب نیز با عرض تسلیت و قبولی عزاداری ها و تشکر از سعه صدر همکاران بیاناتی را در خصوص ایام محرم ارائه نمودند.

همچنین جلسه پرسش و پاسخ نیز در پایان توسط کارکنان و مدیران صورت گرفت و توضیحات لازم توسط ریاست واحد تهران جنوب ارائه شد.