با حضور دکتر علمائی معاون فنی و مهندسی، علوم پایه و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد:

مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) در واحد تهران جنوب

۰۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۵ کد : ۱۵۶۹۳ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، ظهر امروز چهارشنبه پنجم شهریورماه ۹۹ مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) با حضور دکتر علمائی معاون فنی و مهندسی، علوم پایه و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر خواجوی رئیس واحد تهران جنوب، حجت الاسلام والمسلمین نوری معاون کمیته مراسم اربعین و امام جماعت مهدیه تهران، حجت الاسلام نیکزاد  مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین، مدیران، اساتید و جمعی از کارکنان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل های بهداشتی در محوطه مجتمع ولیعصر (عج) دانشگاه برگزار شد؛ حجت الاسلام نیکزاد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به تشریح ابعاد قیام حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) پرداخت.

در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین نوری طی سخنانی با تسلیت فرارسیدن ایام عزاداری سالار شهیدان اظهار داشت: باید سعی کنیم از شیعیان و پیروان واقعی و راستین ائمه اطهار (ع) قرار بگیریم.

وی افزود: همه ما موظف هستیم نسبت به امام معصوم(ع) معرفت کسب کرده و او را بشناسیم، زیرا تنها راه رسیدن ما به خداوند، سعادت دنیا و آخرت است.

وی بیان داشت: وظیفه ای همه ماست تا امام زمان خود را بشناسیم چرا که برای پیشبرد امور اسلامی شناختن امام برای ما به عنوان یک مسلمان ضروریست.

معاون کمیته مراسم اربعین و امام جماعت مهدیه تهران ادامه داد: جامعه بشری بدون امام بوده نمی تواند، چرا که یک جامعه برای بقای خود نیاز به یک فرد و یا امام دارد تا آن جامعه را اداره و رهبری کند و امام به مثابه قلب برای اجتماع می ماند.

وی تاکید کرد که نزدیکترین فرد به امام فقیه است، چرا که یک فقیه از تمام مسائل اجتماعی و سیاسی جامعه آگاهی دارد و امت اسلامی باید از ولی فقیه پیروی کنند.

این مراسم با عزاداری، نوحه سرایی و سینه زنی برای آن حضرت توسط مداح اهل بیت پایان یافت.

( ۱ )