۰۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۰:۵۲ کد : ۱۵۵۶۵ اطلاعیه ها اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

اطلاعیه درخصوص کلاس های مجازی عملی نظری ۹۸۲ دانشکده معماری و کلاس های مجازی عملی تابستان مجتمع فنی و مهندسی و کلاس های عملی و ناتمام ۹۸۲ مجتمع ولیعصر(عج):

به اطلاع دانشجویان گرامی و اساتید عزیز می رساند که کلاس های باقیمانده از نیمسال دوم ۹۸ عملی نظری دانشکده هنر و معماری و کلاس های مجازی عملی تابستان ۹۹ مجتمع فنی و مهندسی و کلاس های ناتمام و عملی نیمسال دوم ۹۸ مجتمع ولیعصر(عج) با تلاش همکاران اداره کل فناوری اطلاعات روی سایت vclass.azad.ac.ir تعریف شده و آماده بهره برداری است.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد تهران جنوب

( ۲ )