نشست رئیس واحد تهران جنوب با مشاور رهبر معظم انقلاب در حوزه صنایع دفاعی و پشتیبانی نیروهای مسلح

۱۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۷:۱۳ کد : ۱۵۴۵۸ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، نشستی با حضور سردار پاسدار دکتر حسین دهقان مشاور رهبر معظم انقلاب در حوزه صنایع دفاعی و پشتیبانی نیروهای مسلح، دکتر رامین خواجوی رئیس واحد، حجت الاسلام والمسلمین گل محمدی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد و جمعی از معاونین و مدیران عصر روز هفدهم تیرماه برگزار گردید.

برپایه این گزارش، در ابتدای این نشست دکتر خواجوی رئیس واحد تهران جنوب ‌به بیان گزارشی از آخرین اقدامات واحد تهران جنوب برای مقابله با ویروس کرونا، آموزش مجازی و تشکیل کلاس‌های درس آنلاین، ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در مجموعه مرکز رشد و نوآوری، مدارس عالی مهارتی و نیز چشم‌انداز فناوری و نوآوری در واحد تهران جنوب پرداخت.

دکتر خواجوی در این جلسه اظهار داشت: واحد تهران جنوب از نظر رشته های فنی و مهندسی بزرگترین دانشگاه کشور و خاورمیانه به شمار می رود و این افتخار را دارد که یک دانشگاه جامع با داشتن 13 دانشکده و چندین پژوهشکده و بیش از 600عضو هیات علمی و 40 هزار دانشجو ، ظرفیت و پتانسیل های بالایی از نظر رتبه های علمی در داخل و خارج کشور داراست.

وی تاکید کرد: باید این ظرفیت علمی در خدمت جامعه قرار بگیرد و در نظر داریم بتوانیم دانشجویانی آموزش دهیم که بتوانند در صنعت به جامعه کمک کنند.

در ادامه دکتر دهقان بر گسترش هم‌افزایی و همکاری صنعت و دانشگاه تأکید نمود و بیان داشت: یکی از مشکلات برقراری عدم ارتباط بین دانشگاه، صنعت با جامعه می باشد. لذا در جهت استحکام این ارتباط می بایست تلاش مضاعف کرد.

( ۲ )