پیام تبریک دکتر خواجوی به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۰ تیر ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۴ کد : ۱۵۴۲۳ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

دانشگاه آزاد اسلامی یک امید برای سیل مشتاقان تحصیلات عالیه در سراسر کشور است.

مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

دهم تیرماه، سی و پنجمین سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب را به همه استادان دلسوز، همکاران خدوم و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض می کنم.

چنین روزی یادآور سال ها تلاش صادقانه و متعهدانه یکایک شما فرهیختگانی است که در خدمت به جامعه دانشگاهی ایران اسلامی، لحظه ای تردید به خود راه ندادید.

فرصت را غنیمت شمرده، تشکر و سپاس خویش را خدمت همه همکاران عزیز که علیرغم سختی ها و محدودیت های مختلف، به هر نحو در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به خصوص در ایامی که به دلیل شیوع بیماری کرونا، زحمات مضاعفی را در امر آموزش و پژوهش متحمل می‌شوند ابراز می دارم.

عزت و توفیق روزافزون همگان را از خداوند متعال مسئلت دارم و امیدوارم در راه خدمت به کشور و مردم شریف ایران، سربلند باشید.

و من الله توفیق

رامین خواجوی