دکتر سید عظیم حسینی:

شهید چمران؛ الگوی بی‌بدیل برای اساتید دانشگاه/ عزم جدی بسیج اساتید دانشگاه آزاد برای تحقق دانشگاه حل مسئله

۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۸ کد : ۱۵۳۶۹ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
جانشین بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رویکرد بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی حل مشکلات و مسائل جامعه است.

دکتر سیدعظیم حسینی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی، با اشاره به فرا رسیدن ۳۱ خرداد سالروز شهادت مصطفی چمران و روز بسیج اساتید اظهار کرد: شهید چمران نمونه واقعی از یک شخصیت علمی، بسیجی و با افکار انقلابی بود.

وی افزود: شهید چمران چهره‌ای مبارز و ایثارگر شناخته می‌شود که روحیه مبارزه و جهادی خود را با علم و دانش آمیخته‌ و به شخصیتی در تراز انقلاب اسلامی تبدیل شده بود که می‌توان او را الگوی بی‌بدیل برای اساتید دانشگاه دانست.

جانشین بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بسیج اساتید این دانشگاه با عزم جدی به دنبال تحقق دانشگاه حل مسئله است، گفت: رویکرد بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی حل مشکلات و مسائل جامعه است.

دکتر حسینی خاطرنشان کرد: بهترین راهکار برای مبارزه با آمریکا و نظام سلطه ترویج و توسعه تفکر انقلابی و تقویت روحیه بسیجی در محیط‌های علمی و دانشگاهی است؛ از خدای متعال سربلندی و موفقیت همه اساتید مخلص و انقلابی را در راه خدمت به میهن اسلامی با پیروی از دستورات و رهنمودهای نایب امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری مسئلت می‌کنم.