پیام تسلیت در پی درگذشت شادروان دکتر محمد علی احمدوند عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۴ کد : ۱۵۲۷۳ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
هیئت رئیسه واحد تهران جنوب درگذشت دکتر محمد علی احمدوند، استاد پیشکسوت دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی را تسلیت گفتند. متن این پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت استاد ارجمند، جناب آقای دکتر محمد علی احمدوند موجب تأسف و تأثر شد.

این استاد دانشور و فرهیخته، که عمر پر برکت خود را در راه آموزش، نشر و اعتلای سطح دانش و پژوهش در زمینه روان‌شناسی سپری کرد، علاوه بر تربیت نسل‌های متمادی از دانشجویان، پژوهش‌های ارزشمندی در قالب کتاب و مقاله از خود به یادگار گذاشت که همواره مورد استفاده محققان، دانشجویان و صاحب‌نظران خواهد بود.

دانشگاهیان واحد تهران جنوب ضمن ابراز تأثر عمیق، درگذشت این استاد برجسته را به خانواده سوگوار ایشان، دانشجویان و استادان تسلیت گفته، رحمت و غفران واسعه الهی برای آن مرحوم و سلامتی و شکیبایی برای بازماندگان از درگاه خداوند منان مسألت می‌نماید.

رئیس، هیأت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد تهران جنوب

( ۳ )