مراسم تکریم و معارفه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد تهران جنوب

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۹ کد : ۱۵۱۷۵ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

مراسم تکریم و معارفه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد تهران جنوب با حضور دکتر خواجوی رئیس واحد، حجت الاسلام والمسلمین گل محمدی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین و جمعی از مسئولین برگزار شد.

دکتر خواجوی رئیس واحد تهران جنوب در این مراسم از خدمات دکتر منوچهر شمسینی غیاثوند معاون سابق این حوزه قدردانی و تشکر نمود و برای ایشان بهروزی، موفقیت در امور علمی، پژوهشی و زندگی خواستار شد؛ و دکتر سید عظیم حسینی را به عنوان معاون جدید آموزش و تحصیلات تکمیلی معرفی کرد.

برپایه این گزارش، در جلسه تکریم و معارفه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی که به صورت مجازی نیز برگزار شد؛ دکتر خواجوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری و تبریک روز معلم، اظهار امیدواری کردند که در حوزه آموزش روند رو به رشدی در آینده نزدیک داشته باشیم.

رئیس واحد تهران جنوب با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری تصریح کرد: ایشان در دیداری که با معلمان سراسر کشور داشتند سه عنصر اصلی علم آموزی، یاد دادن تفکر و آموختن رفتار و اخلاق توسط معلمین (اساتید) تاکید داشتند، که باید بر این نکات توجه ویژه ای داشته و آن را سر لوحه امور دانشگاه قرارد دهیم و به صورت دقیق بکار ببندیم.

رئیس واحد تهران جنوب معاون جدید این حوزه را شخصیت شناخته شده، متعهد و دارای تجارب ارزنده مدیریتی توصیف کرد و افزود: از دکتر سید عظیم حسینی می خواهم که با برنامه های راهبردی بهتر در راستای توسعه هرچه بهتر دانشگاه گام بردارد.

در ادامه این جلسه دکتر سید عظیم حسینی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی جدید به تشریح برخی از محورهای اصلی برنامه های خود همچون افزایش تعداد رشته های کارشناسی و کارشناسی ارشد و دریافت مجوز های لازم، تقویت و گسترش دوره های مجازی، ساماندهی دبیرخانه هیأت علمی، ارتقاء مرتبه علمی اعضای هیأت علمی واحد، تقویت امور بین الملل و دیگر فعالیت های آینده این حوزه پرداخت.

( ۵ )