جلسه پیگیری روند آموزش مجازی و الکترونیکی به ریاست دکتر خواجوی برگزار شد

۰۳ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۳ کد : ۱۵۰۱۳ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، جلسه پیگیری روند آموزش مجازی و الکترونیکی به ریاست دکتر خواجوی رئیس واحد تهران جنوب و با حضور معاونین، مدیران کل و رؤسای مجتمع ها و دانشکده های واحد، به منظور بررسی وضعیت برگزاری کلاس‌های غیرحضوری در واحد تهران جنوب برگزار شد.

برپایه این گزارش، در ابتدا دکتر خواجوی به تشریح سه موضوع اصلی جلسه، رفع موانع اساتید و دانشجویان در خصوص برگزاری آموزش مجازی، مشارکت حداکثری اساتید و دانشجویان و ارائه پیشنهادات در این خصوص پرداخت.

در ادامه این جلسه معاونین، مدیران ورؤسای مجتمع ها و دانشکده ها مسائل و نقاط قوت و ضعف برگزاری کلاس‌های غیرحضوری مورد بررسی قرار دادند و موارد و پیشنهادات خود را در این خصوص ارائه نمودند.

همچنین مقرر شد اطلاع رسانی جامع به اساتید و دانشجویان واحد جهت برگزاری کلاس ها از 5 فروردین بصورت پیگیری و نیز راه اندازی سامانه صدای دانشجو در خصوص برگزاری کلاس های مجازی توسط حوزه دفتر فناوری صورت پذیرد.

( ۳ )