بیانیه جمعی از اساتید دانشگاه ها در پی شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی

بسم الله الرحمن الرحیم
من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر ومابدلوا تبدیلا
شهادت سردار شجاع، سرافراز و دلاور نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزم خستگی ناپذیرش مجاهد شهید ابومهدی المهندس و شهدای همراه را به محضر امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران و تمامی مظلومان و آزادگان جهان تبریک و تسلیت می گوئیم.
سردار سلیمانی مجاهد فی سبیل الله بود و تا آخرین نفس برای عزت واقتدار این مرز وبوم مجاهدت نمود و در سال های اخیر با ظهور پدیده شوم داعش، او قهرمان مبارزه با تروریسم بود و غده سرطانی داعش را از منطقه برکند وامنیت را به مردم منطقه هدیه نمود.
جنایتکاران پلید باید بدانند با شهادت این سردار فداکار و جان برکف، خط جهاد و مقاومت، با انگیزه ای مضاعف ادامه خواهد یافت و درخت مقاومت هر روز شکوفاتر و بالنده تر از گذشته خواهد شد.

در این راستا ما استادان دانشگاههای سراسرکشور، ضمن ادای احترام به روح بلند و ملکوتی این فرمانده دلاور، حمایت قاطع و صریح خود را از اقدامات منتقمانه و پاسخ سخت و پشیمان کننده سربازان ولایت، تا پایان یافتن دخالت ها و حضور فساد برانگیز آمریکا در منطقه، اعلام می نماییم. بدیهی است رژیم منحوس ایالات متحده امریکا مسئول عواقب کلیه تبعات این ماجراجویی های جنایتکارانه خواهد بود.
همچنین از مسئولان سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران می خواهیم با دیپلماسی فعال، زمینه محکومیت جهانی این جنایت هولناک و اقدامات مذبوحانه آمریکای جنایتکار را در مجامع جهانی و از همه مهم تر، در نزد افکار عمومی جهان، فراهم نموده و برای محاکمه عادلانه مسببان آن در محاکم بین المللی اقدام‌ نمایند.

در صورت موافقت با بیانیه فوق، لطفا وارد لینک شوید و فرم را ارسال نمایید:

( ۵ )