با حضور دکتر آقامیری برگزار شد:

مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر واحد تهران جنوب

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، عصر امروز همزمان با هفته پژوهش و فناوری با حضور دکتر سیدمحمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، دکتر علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر کاشفی رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر خواجوی رئیس واحد تهران جنوب، معاونین، مدیران کل، اساتید، کارکنان و دانشجویان از پژوهشگران برتر واحد تهران جنوب تجلیل شد.

برپایه این گزارش، این مراسم که به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری با شعار پژوهش تقاضا محور، تجاری سازی فناوری، زیربنای تولید و اشتغال برگزار شد؛ در ابتدا دکتر خواجوی رئیس واحد تهران جنوب با اشاره به رویکردهای جدید دانشگاه در گذار به دانشگاه نسل سوم بیان داشت: امروزه شاهد آن هستیم که دانشگاه های معتبر جهانی روند تغییرات جدیدی را آغاز نموده اند. این تغییر از دید آنان دلایل متعددی دارد که برخی از آنها شاخص تر هستند بعنوان مثال عدم تطابق نیاز تخصصی جامعه و  صنعت با تخصص کسب شده دانش آموختگان در دانشگاه و یا آنکه انگیزه اقتصادی جهت ادامه تحصیل برای دانشجویان با توجه به شرایط موجود اقتصادی در کشوری که برای کار در آن نظر گرفته اند.

وی افزود: این در حالیست که اینگونه دانشگاه ها قبلا روندهای تغییرات دیگری را نیز تجربه نموده اند که در دانشگاه آزاد تجربه نشده است ولی خوشبختانه به همت تفکر نوین حاکم در دانشگاه آزاد اسلامی به سمت دانشگاه های نسل سوم و چهارم در حرکت است و در جهت حل مسائل جامعه و صنعت گام برداشته است.

در ادامه رئیس واحد تهران جنوب گزارشی از مقالات چاپ شده در مجلات و پایگاه هایSI ،ISC ،JCR و سایر فعالیت های پژوهشی واحد و گروه های آموزشی مختلف ارائه داد.

دکتر علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی دیگر سخنران این مراسم در خصوص پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی در مقالات علمی بیان داشت: در سال های اخیر و خصوصا در مدیریت دکتر طهرانچی و نیز بر اساس گزارشات ثبتی در سایت های علمی از جمله "اسکوپوس" و "وب آو ساینس" که برداشت شده رتبه دانشگاه بر اساس این آمار بسیار چشم گیر بوده است. که از این منظر دانشگاه آزاد اسلامی نخستین دانشگاه از نظر تعدد مقالات بین ‌المللی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از ایجاد 10 کمیته تحولی در معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی خبرداد و گفت: فردا در همایش تحول در علوم، مهندسی و کشاورزی از طرح تحول این معاونت با حضور دکتر طهرانچی رونمایی خواهد شد. تا از خروجی های آن در پیشبرد اهداف بلند دانشگاه  استفاده نمائیم.

دکتر آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بیان داشت: دانشگاه کار خود را در حوزه مسئله محور و حل مسئله در مسائل کشور آغاز نموده است. بر این اساس 40 برنامه علمی اثرگذار برای پژوهش، فعالیت های علمی و اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی در نظر گرفته شده است.

در خاتمه از پژوهشگران برتر، استادان فعال در حوزه پژوهش، دانشجویان برتر پژوهشی و همچنین کارشناسان برتر حوزه پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب تقدیر شد.

( ۲ )