بازدید قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از طرح عضو استعداد درخشان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران جنوب در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از غرفه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران جنوب در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، دکتر بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از غرفه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران جنوب و طرح آقای دکتر کیوان اوضاعی عضو استعداد درخشان باشگاه با عنوان ((محلول ضد یخ  Anti/Di ice  باند فرودگاهی با فناوری مواد پیشرفته)) در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران بازدید کرد.

دکتر رنجبر در بازدید از طرح فوق ضمن پیگیری فرآیند پیشرفت طرح مذکور آمادگی دانشگاه برای تجاری­سازی نهایی این محصول را نیز اعلام نمودند. همچنین عضو استعداد درخشان باشگاه تهران جنوب پیشنهاد بکارگیری این محصول در سطوح شهری برای جلوگیری از یخ­زدگی خیابان­های تهران را بیان کرد که مورد استقبال دکتر رنجبر و هیأت همراه قرار گرفت و مقرر شد موضوع از طریق آقای دکتر محمدی سرپرست اداره کل پژوهشکده­ ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی پیگیری شود.