آیین گرامیداشت روز دانشجو در مجتمع ولیعصر (عج) واحد تهران جنوب

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، به همت بسیج دانشجویی آیین گرامیداشت روز دانشجو با حضور عبدالله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی، امیر وصالی برادر سردار شهید اصغر وصالی، حجت الاسلام والمسلمین گل محمدی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر کهندل معاون دانشجویی و فرهنگی و جمعی از دانشجویان در مجتمع ولیعصر (عج) برگزار شد.

برپایه این گزارش، در این مراسم که عصر چهارشنبه در سالن همایش های شهید باکری واحد تهران جنوب برگزار شد دانشجویان رشته‌های مختلف و مقاطع تحصیلی مختلف حضور داشتند.

سخنرانی امیر وصالی برادر سردار شهید اصغر وصالی، عبدالله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی و پرسش و پاسخ و پخش کلیپ با موضوع روز دانشجو از جمله بخش‌های این برنامه بود.

شایان ذکر است در پایان مراسم از دانشجویان برتر علمی مجتمع ولیعصر(عج) با اهدا لوح تقدیر بعمل آمد.

( ۴ )