مراسم افتتاحیه کنفرانس ملی فناوری های نوین در انرژی و مواد و رویداد استارتاپ ویکند ITEM در واحد تهران جنوب

۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۵۹ کد : ۱۴۳۹۷ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
مراسم افتتاحیه کنفرانس ملی فناوری های نوین در انرژی و مواد و رویداد استارتاپ ویکند ITEM، از امروز مورخ ۲۲ آبان ماه سال جاری، به مدت سه روز متوالی با حضور دکتر جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رامین خواجوی رئیس واحد تهران جنوب، دکتر حسین سلاح ورزی نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کشور، حمیدرضا سیفی، رئیس هیئت مدیره کانون سراسری پیمانکاران عمرانی کشور و جمعی از معاونین، مدیران، اساتید، محققان، دانشجویان و فعالان این حوزه به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و با همکاری مرکز رشد واحد های فناوری واحد تهران جنوب آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی وا حد تهران جنوب، دکتر خواجوی رئیس واحد تهران جنوب صبح امروز در این کنفرانس و رویداد علمی، ضمن خیرمقدم به شرکت‌کنندگان و تقدیر از دست‌اندرکاران، به اهمیت برگزاری این رویدادها اشاره نمود و بیان داشت: هدف از برگزاری این دو رویداد ایجاد فضا و فرصت مناسب برای پژوهشگران، که یافته های پژوهشی خود را ارائه و در مسیر تولید دانش بنیان با رویکرد بهینه سازی و کاهش تلفات انرژی و نیز حل مشکلات اساسی اکتشاف، استحصال و تبدیل مواد قرار دهند.

خواجوی در بخش دیگری از سخنان با اشاره به سیاست های کلان در سطح دانشگاه آزاد اسلامی و حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم و چهارم، اظهار داشت: هم اکنون دانشگاه های موفق دنیا وارد مرحله سوم از مراحل رشد خود شده اند. مرحله اول از رشد در دانشگاه ها پرداختن به مباحث آموزشی می باشد. مرحله دوم، حرکت در مسیر پژوهش، یافتن افق های جدید و حرکت بر روی مرزهای دانش است. دانشگاههایی که به مرحله سوم از رشد وارد شده اند به عنوان دانشگاههای کارآفرین شناخته می شوند، بدین مفهوم که یافته های خود را با ارزش افزوده بسیار بالا وارد بازار می کنند. پژوهشگری در حوزه کارآفرینی و تولید دانش بنیان موفق می شود که نیازسنجی دقیقی از بازار داشته باشد و یا متناسب با دانش خود در بازار نیازسازی کند، نکته مهم و اساسی در نیازسنجی و نیازسازی در بازار، توجه به مصرف بهینه انرژی و مواد است.

دانشگاه آزاد اسلامی نیز با مدیریت و تفکر و سیاست گذاری جدید به سمت دانشگاه های نسل سوم و چهارم در حرکت است و در جهت حل مسائل جامعه و صنعت  گام برداشته است.

وی در پایان بیان داشت: در این راستا بر خود لازم می دانم از اساتید بزرگوار و محققانی که در برگزاری این همایش ما را یاری نمودند، کمال تقدیر و تشکر را داشته باشم و خدا را شاکریم و از او کمک می طلبیم تا ما را در مسیری که گام نهاده ایم موفق نماید.

در ادامه دکتر علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این رویداد با معرفی برخی ظرفیت های واحد تهران جنوب اظهار داشت: تهران جنوب اولین واحدی است که در بحث طرح ها و برنامه های جامع دانشگاه آزاد اسلامی کار خود را با عهده دار شدن برنامه علمی انرژی و مواد آغاز نمود.

دکتر علمایی با توضیحاتی درباره چرایی برگزاری این رویداد بیان داشت: اینگونه رویدادها موجب ایجاد شوق و شور و نشاط در بدنه دانشگاه و خصوصاً دانشجویان میشود.

وی افزود: ﺗﻌﺎﻣﻞ ﺻﺤﻴﺢ ﺩﻭ ﺑﺨﺶ ﻣﻬﻢ ﺻﻨﻌﺖ ﻭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ و همجوار نمودن این دو بخش در کنار هم از دیگر اهداف برگزاری این رویداد است و باید در واحد تهران جنوب این مهم را رقم بزنیم و دانشگاه جوار صنعت شعار واحد تهران جنوب قرار گیرد.

دکتر حسین سلاح ورزی نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کشور، حمیدرضا سیفی، رئیس هیئت مدیره کانون سراسری پیمانکاران عمرانی کشور، دکتر مصطفی عابدی و دکتر علیرضا سرائی از دیگر سخنرانان برجسته این کنفرانس بودند.

شایان ذکر است؛ کنفرانس ملی فناوری های نوین در انرژی و مواد و رویداد استارتاپ ویکند ITEM از 22 آبان ماه جاری به مدت سه روز، با حضور متخصصان این حوزه در سالن همایش های شهید باکری مجتمع ولیعصر واحد تهران جنوب در حال برگزاری است.

( ۷ )