نشست صمیمی مسئولین واحد تهران جنوب با دانشجویان جدیدالورود مجتمع فنی و مهندسی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب،  جلسه آشنایی دانشجویان با مسئولین دانشگاه و مدیران گروه های آموزشی و نیز آشنایی با رشته تحصیلی شان در سالن همایش های مجتمع فنی و مهندسی برگزار شد.

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید ، سرود جمهوری اسلامی ایران و کلیپ دانشگاه واحد تهران جنوب به سمع و نظر دانشجویان جدیدالورود رسید.

در ادامه دکتر خواجوی رئیس واحد تهران جنوب ضمن عرض خیر مقدم و تقدیر از انتخاب این دانشگاه به بیان ویژگی ها و توانمندی های بارز این دانشگاه در رشته های فنی و مهندسی که موجب متمایز بودن آن نسبت به سایر دانشگاه ها و مراکز آموزشی گردیده است اشاره نمود.

دکتر گیلانی معاون آموزشی مجتمع فنی و مهندسی، سخنران دیگر این مراسم بود که طی سخنان کوتاهی ضمن تبریک به دانشجویان بخاطر حضور در مجتمع فنی و مهندسی واحد تهران جنوب را یکی از بهترین دانشکده های فنی کشور دانست و گفت: با حضور، پشتکار و کوشش شما عزیزان، این روند رو به رشد بهتر و بهتر خواهد شد.

مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه نیز دیگر سخنران این مراسم بود. این مراسم با حضور دانشجویان جدیدالورود، اعضای هیات علمی و مدیران و مسئولین مجتمع فنی و مهندسی برگزار شد.

( ۲ )