مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده مهندسی صنایع برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده مهندسی صنایع با حضور رئیس واحد، معاون دانشجویی و فرهنگی، رئیس دانشکده مهندسی صنایع، معاونین و مدیران گروه های آموزشی و جمعی از دانشجویان برگزار شد.

برپایه این گزارش، در ابتدای این مراسم دکتر خواجوی رئیس واحد ضمن خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود به معرفی واحد تهران جنوب و برخی از فعالیت‌های این واحد دانشگاهی از جنبه های علمی، آموزشی و پژوهشی پرداخت.

در ادامه این مراسم دکتر قضاوتی رئیس دانشکده مهندسی صنایع ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان، در خصوص روند تحصیل در دانشکده و جایگاه آن در کشور و توجه به آئین نامه ها و مقررات مربوطه مطالبی را بیان نمود.

در ادامه مراسم، نشست های پرسش و پاسخ با حضور دکتر کهندل معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر قضاوتی رئیس دانشکده مهندسی صنایع، دکتر محمدی تبار معاون آموزشی دانشکده و دکتر کیا مدیر گروه مهندسی صنایع برگزار شد و مسئولان به پرسش های دانشجویان پاسخ دادند.

( ۲ )