با حضور دکتر آقامیری برگزار شد:

گرامیداشت حرفه معمار

۰۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۸:۵۲ کد : ۱۴۳۳۲ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
همایش مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و سازمان نظام مهندسی استان تهران در رشته معماری جهت شناخت سازمان و ارتقاء دانش حرفه معماری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، همایش گرامیداشت حرفه معمار با حضور دکتر آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، دکتر خواجوی رئیس واحد تهران جنوب، مهندس الهه رادمهر عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، غلامرضا خوش‌گفتار منفرد عضو سازمان نظام مهندسی و جمعی از مسئولان، اساتید، دانشجویان و متخصصان این حوزه در واحد تهران جنوب برگزار شد.

برپایه این گزارش، این همایش با هدف آشنایی دانشجویان با سازمان نظام مهندی کشور و نیز ارتقاء دانش حرفه معماری برگزار شد.

گفتنی است در پایان مراسم از اساتید فعال دانشکده هنر و معماری واحد تهران جنوب با اهدای لوح قدردانی به عمل آمد.

( ۳ )