دکتر طهرانچی از نمایشگاه بین المللی نانو بازدید کرد/ تأکید برتجاری سازی محصولات نانویی واحد تهران جنوب

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۶:۵۸ کد : ۱۴۳۰۶ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در نمایشگاه بین المللی نانو از غرفه محصولات دانشگاه آزاد اسلامی و واحد تهران جنوب بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با همراهی دکتر سیدمحمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و دکتر خواجوی رئیس واحد تهران جنوب با حضور در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی نانو ضمن بازدید از غرفه محصولات دانشگاه آزاد اسلامی، به تجاری سازی محصولات نانو واحد تهران جنوب با تکیه بر صندوق نوآوری و شکوفایی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد.

دوازدهمین جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو تا فردا 21 مهرماه در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برپاست و غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در سالن شماره 5 نمایشگاه بین‌المللی از ساعت 9 صبح تا 17 میزبان علاقمندان حوزه فناوری نانو خواهد بود.

( ۳ )