در واحد تهران جنوب برگزار شد:

همایش گرامیداشت هفته ناجا و تجلیل از خانواده شهید سرلشکر خلبان بربری

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی ،دفتر فرهنگ اسلامی و بسیج اساتید دانشکده صنایع و با همکاری ستاد مردمی تکریم شهدای مدافع حرم، همایش گرامیداشت هفته ناجا و تجلیل از خانواده شهدای هشت سال دفاع مقدس و مدافع حرم در سالن همایش های دانشکده مهندسی صنایع برگزار شد.

برپایه این گزارش، در این مراسم دکتر رامین خواجوی رئیس واحد تهران جنوب، ، دکتر کهندل معاون دانشجویی و فرهنگی واحد، دکتر قضاوتی رئیس دانشکده مهندسی صنایع، سردار داود غیاثی راد معاون فرهنگی کانون رزمندگان غرب و شمال غرب کشور، امیر سرتیپ خلبان فرج الله براتپور، امیر سرتیپ خلبان محمد مسبوق، امیر خلبان رضا رمضانی، امیر سرتیپ خلبان حسین خلیلی، فرماندهان نیروی انتظامی، سپاه و نیروی هوایی و جمعی از استادان و دانشجویان واحد تهران جنوب حضور داشتند.

در ابتدای مراسم سردار غیاثی راد ضمن گرامی داشت هفته نیروی انتظامی و خیرمقدم به خانواده معظم شهدای  دفاع مقدس و مدافع حرم، از حضور ایشان در جمع دانشگاهیان واحد تهران جنوب تشکر و قدردانی کرد و مطالبی را در خصوص فضیلت شهادت و جایگاه آن نزد خداوند بیان نمود.

در ادامه این مراسم، امیر خلبان حسین خلیلی از خلبانان برجسته دوران دفاع مقدس، همسر شهید خلبان بربری و همسر شهید مدافع حرم اسماعیلی به بیان خاطرات خود پرداختند.

در پایان از خانواده های معظم شهدای مدافع حرم شهید موسوی، اسماعیلی و خانواده شهید دفاع مقدس امیر سرلشکر خلبان بربری با اهدای لوح یادبود تجلیل بعمل آمد.