انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و سازمان ملی کارآفرینی ایران

۱۵ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۶ کد : ۱۴۳۰۰ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی
تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و سازمان ملی کارآفرینی ایران منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، با توجه به سیاست های کلان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای توسعه ارتباط دانشگاه، صنعت و بازار و توانمندی‌های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تفاهم‌‌نامه همکاری میان این دو نهاد منعقد شد.

از اهداف مهم این تفاهم‌نامه می‌توان به برگزاری دوره های مهارتی مشترک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب  و با مدیریت مشترک سازمان ملی کارآفرینی در جهت تربیت مهندسین مهارتی ، ایجاد فرصت های شغلی و دوره های کارورزی جهت دانشجویان داخلی و خارجی و اعزام به خارج جهت افزایش میزان اشتغال، تاسیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار، تاسیس مراکز رشد، ایجاد فرصت های شغلی و دوره های کارورزی برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشجویان اعزامی به سایر کشور ها نظیر کشور آلمان، برگزاری دوره های مهارتی در واحد تهران جنوب با مدیریت نیاز صنعت، اصناف، اتاق بازرگانی و کانون عالی کارآفرینی در جهت تربیت مهندسین مهارتی اشاره نمود.

نشست مشترک این تفاهم‌نامه باحضور رامین خواجوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و حسین سلاح‌ورزی رئیس سازمان ملی کارآفرینی ایران برگزار شد.