نشست صمیمی رئیس واحد تهران جنوب با دانشجویان اعزامی به آلمان

۰۶ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۵ کد : ۱۴۲۷۶ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، نشست صمیمی رئیس واحد تهران جنوب با دانشجویان اعزامی به آلمان برگزار شد.

در این جلسه دکتر خواجوی رئیس واحد ضمن خوشامدگویی و معرفی دانشگاه به دانشجویان در خصوص فرصت پیش آمده و نقاط قوت و ضعف و تهدیدات و فرصت های پیش روی آنان را برشمردند.

دکتر خواجوی از دانشجویان در خواست نمود که در تمامی مراحل در طول این دوره بر حفظ هویت فرهنگی و اسلامی بعنوان سفیری لایق از انقلاب اسلامی بدرخشند.

دکتر خواجوی با تاکید بر دیدگاه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی اظهار داشت: قرار شده است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب بعنوان مرکز تربیت مهندسان مهارتی فعالیت و تمرکز داشته باشد. این تصمیم با توجه به سابقه و توان نرم افزاری و سخت افزاری این واحد اتخاذ شده است.

دکتر خواجوی با تاکید بر اجتناب و پرهیز از ایفای نقش بعنوان واسطه جهت اعزام دانشجو به خارج از کشور، اعلام نمود که دانشجویان اعزامی پس از مشخص نمودن حامی صنعتی داخلی و دوره کارورزی بمدت محدود 2 ترم در آلمان خواهند بود و پس از آن در ایران پایان نامه و دفاع انجام خواهد پذیرفت و پس از فارغ التحصیلی عامل صنعت آنان را استخدام و یا در اولویت استخدام قرار می دهند.

بدین صورت علاوه بر افزایش انگیزه دانشجویان یکی از اهداف اصلی دانشگاه که رفع مشکل صنعت و جامعه است تامین خواهد شد.

در این جلسه دکتر خواجوی اذعان داشتند که دید کلی بدین صورت است که پس از گذران دوره زبان آلمان و جایابی بر صنعتی برای دانشجویان توسط طرح «پویش» دانشجویان دوره کارورزی را در ایران می گذرانند و سپس به آلمان اعزام می گردند.

دکتر فاضل پور مدیر روابط بین الملل نیز از نحوه و مراحل تحصیل در سه دانشگاه نوردهاوزن، ارفورد و المناو که طرف قرارداد واحد تهران جنوب می باشند گزارش مبسوطی ارائه نمودند.

لازم بذکر است دانشجویان اعزامی به آلمان در 5 رشته معماری، عمران، برق، انرژی و کامپیوتر(نرم افزار) مشغول به تحصیل خواهند شد.

با توجه به قرارداد واحد با موسسه انستیتوگوته مقرر شد دانشجویان به مدت 8 ماه به صورت فشرده نسبت به فراگیری زبان آلمانی اقدام نمایند. اعزام دانشجویان از مرداد ماه سال 1399 انجام خواهد پذیرفت.

( ۲ )