برگزاری اولین نشست مدیران حقوق دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به منظور گسترش فعالیت "مدرسه عالی مهارتی حقوق" در واحد تهران جنوب

۰۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۳ کد : ۱۴۲۶۷ رویدادهای واحد اسلاید اصلی اسلاید روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، اولین نشست مدیران حقوق دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با حضور دکتر رهبر عضو شورای راهبردی حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر نجفی رئیس دبیرخانه هیت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر خواجوی رئیس واحد تهران جنوب و دکتر زهرا داور به منظور گسترش فعالیت "مدرسه عالی مهارتی حقوق" در واحد تهران جنوب برگزار شد.

برپایه این گزارش، دکتر خواجوی در ابتدای این نشست با اشاره به ضرورت راه اندازی مدارس مهارتی برای دانشجویان بیان داشت: عدم تطابق تجربه و تخصص ماحصل از دانشگاه با توجه به نیاز جامعه موجب شده مدارس مهارت آموزی حرفه ای در حال شکل گرفتن باشد.

وی افزود: در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی با افتتاح مدارس مهارتی چون حقوق و انیمیشن و پویانمایی برای اولین بار در کشور، گام موثری بر داشته که قابل تقدیر است.

خواجوی در پایان اظهار داشت: امیدواریم با تجارب و دانش شما استادان این مدرسه بتواند بعنوان یک الگوی موفق، کارآمد و موثر عمل نماید.

در ادامه ی این نشست دکتر رهبر عضو شورای راهبردی حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگویی کوتاه اظهار کرد: مدرسه عالی مهارتی حقوق در جهت رفع دغدغه های فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته حقوق و به منظور آشنایی با جنبه های کاربردی و عملی در ابعاد قضایی،  وکالتی و سایر رسته های شغلی رشته  حقوق  سال گذشته افتتاح شد.

وی افزود: دانش آموختگان و دانشجویان در مدرسه عالی مهارتی حقوق عملاً به کارورزی و کار آموزی حقوقی اشتغال پیدا کنند .

رهبر درخصوص شیوه عملی این مدرسه گفت: برای شروع کار از محاکم حقوقی از جمله: حقوق کیفری، خانواده و شورای حل اختلاف شبیه سازی کردیم، بدین صورت که دانشجویان بعد ار ثبت نام در گروههایی که تعریف شده است در مقام وکیل خوانده یا وکیل خواهان عملاً به موضوعات کاملاً حقوقی زیر نظر استادان رسیدگی می کنند. وی افزود: قصد داریم درآینده ای نزدیک فعالیت این مدرسه را درحوزه دیوان عدالت، دفاتراسناد رسمی و اجراییات ثبت گسترش دهیم.

رهبر در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در پایان دوره گواهینامه ارائه می شود، گفت: ثبت نام در این مدرسه برای همه دانشجویان و دانش آموختگان حقوق می باشد با این شرط که  برای ثبت نام  در این مدرسه دانشجویان حقوق باید حداقل 6 نیمسال را گذرانده باشند.

عضو شورای راهبردی حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی در خاتمه افزود: البته از آنجاییکه  این مدرسه در دانشگاه آزاد اسلامی  افتتاح گردید و متعلق به این دانشگاه می باشد، دانشجویان حقوق دانشگاه آزاد اسلامی از تخفیف ویژه ای  برخوردار می باشند.

در پایان شرکت کنندگان در این نشست از بخش های مختلف این مدرسه شامل دادگاه عمومی حقوقی، دادگاه خانواده، دادگاه های کیفری، دادسرای عمومی و انقلاب، دادگاه تجدیدنظر حقوقی و شورای حل اختلاف شبیه ‌سازی شده بازدید کردند.

شایان ذکر است مدرسه عالی مهارتی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی در پنج طبقه در خیابان سپهبد قرنی تأسیس شده و زیرنظر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب فعالیت می کند.

( ۳ )